brojač poseta

четвртак, 20. јануар 2011.

Policija krije identitet bahate žene za volanom Video

BEOGRAD - Čitalac “Blica” poslao je pre dva dana mejl redakciji našeg lista na kojem se nalazi video snimak bahate vožnje vozača crvenog automobila marke “alfa spajder” kabriolet koji je na raskrsnici prošao kroz crveno svetlo rizikujući sudar sa drugim vozilima u saobraćaju. U saobraćajnoj policiji ističu da će na osnovu registarskih oznaka preduzeti sve mere kako bi pronašli krivca.

Preuzeto iz video-zapisa
Na snimku koji traje 14 sekundi vidi se kako vozač “alfe” beogradskih tablica na kojem su uključena sva četiri migavca prolazi pored vozila na semaforu dok svetli crveno, ulazi u raskrsnicu i rizikuje sudar sa drugim automobilom. Na osnovu snimka može samo da se pretpostavi da se incident dogodio na jednoj od raskrsnica na Kanarevom brdu, a čitalac “Blica” u poslatom mejlu tvrdi da je “alfu” vozila sredovečna žena, a da je video zapisu prethodio niz njenih bahatosti na putu.
Prvo je prošla kroz crveno na prethodnom semaforu, zatim prešla preko pune linije u kontra smeru i presekla put autobusu GSP u kojem su se nalazili putnici. Zatim je pokazala srednji prst vozaču autobusa, upalila sirenu zavijajućeg tona i izašla iz vozila da se raspravi sa njim. Mahala je službenom legitimacijom svetlo plave boje i zlatnom značkom, a zatim pljunula u šoferšajbnu autobusa, sela u automobil i ponovo prošla kroz crveno svetlo - piše u mejlu koji je čitalac poslao redakciji “Blica”.

Preuzeto iz video-zapisa

U GSP “Beograd” nisu zabeležili sporni slučaj pošto, kako kažu, takve situacije se gotovo svakodnevno događaju vozačima javnog prevoza.

Redakcija “Blica” sporni snimak objavila je na svom interenet izdanju i prosledila ga saobraćajnoj policiji. U policiji ističu da će pokrenuti postupak protiv vozača za prolazak kroz crveno svetlo jer se na osnovu snimka taj prekršaj jedino može utvrditi.

- Na osnovu registarskih oznaka možemo da utvrdimo ko je vlasnik automobila, a preko njega pokušaćemo da dođemo do vozača koji je načinio prekršaj - rekli su u saobraćajnoj policiji i dodali da zbog dalje istrage ne mogu da kažu da li se radi o službenom vozilu.Нема коментара: