brojač poseta

уторак, 18. јануар 2011.

Nastići nisu krivi

Beograd -- Američko državno tužilaštvo u Sakramentu utvrdilo je da Vuk i Verica Nastić nisu krivi za seksualno zlostavljanje svoje dece, za šta su bili optuženi.

Vuk Nastić sa decom (Foto: Blic)
Vuk Nastić sa decom (Foto: Blic)
Tužilaštvo je to utvrdilo nakon uvida u fotografije zbog kojih su Nastići optuženi za seksualno zlostavljanje svoje dece prenosi Blic.

Porodica Nastić živi u Kaliforniji, a roditelji su optuženi za seksualno zlostavljanje dece, Nastasije (5) i Damijana (8),kada su u kompjuteru Vuka Nastića, prilikom popravke, pronađene sporne fotografije njegove dece.

Nastićima je zbog optužbi za seksualno zlostavljanje privremeno oduzeto starateljstvo nad decom, koja su prebačena u hraniteljsku porodicu, a potom i razdvojena.

Američki tužilac je sada nakon uvida u fotografije pokrenuo istragu da li je prema Nastićima prekršen zakon, a vlasti su dozvolile Vuku Nastiću da nakon nekoliko meseci vidi svoju decu.

Tužilac je u pismu Ministarstvu SAD za socijalna pitanja naveo da je očigledno da je te fotografije snimio sin, a ne roditelji kako je navedeno u optužnici Agencije za zaštitu dece u Kaliforniji. Pismo je prosleđeno i Ministarstvu pravde SAD.

Нема коментара: