brojač poseta

петак, 31. децембар 2010.

Zoran Pejić Peja: Sve ću spiskati na žene!

Nijedna farmerka nije uspela da probudi muškarca u meni. Nisam primetio da se Katarina kupala na imanju, samo sam video da je neki put oprala zube

Voditelj i jedan od omiljenih farmera na „Pinkovom" seoskom imanju Zoran Pejić Peja nije uspeo da uđe u superfinale i tako se oprostio od glavne nagrade vredne 100.000 evra.

U razgovoru za Press bivši muž pevačice Zlate Petrović poručuje da će sve pare od honorara potrošiti na žene.

- Da sam zaradio 100.000 evra, sve pare bih potrošio na žene, ali i honorar od učešća biće dovoljan. Da sam se usredsredio na neku farmerku, ta bi bila gotova. Pošto mi se nijedna nije svidela, nisam mogao kompletno da pokažem kako muškarac treba da se ophodi prema pripadnicama lepšeg pola.

Kako ste kontrolisali svoju želju za seksom?

- Svaki muškarac treba da ima neku vrstu samokontrole, ali sam ipak kad-tad morao da osetim želju za seksom. Mene žena mora da fascinira i da me izludi da bih imao seks sa njom. Tad se pali moj motor i prepuštam se osećaju, ali nijedna od žena tamo nije uspela da probudi muškarca u meni.

Da li žalite što niste malo mlađi? Možda biste malo lakše „harali" po „Farmi", kao, na primer, maneken Branislav Janković?

- Ja svoje godine jako dobro nosim. Bane je opasan mangupčič i šmeker. Iza njega je Jelena Stožinić stajala kao stub i brinula o njemu, a Katarina je u njega bila uzaludno zaljubljena.

Koliko ima istine u tome da je Katarina najaljkavija od svih farmera?

- Nisam primetio da se Katarina kupala na imanju, samo sam video da je neki put oprala zube. Nikada nisam želeo da joj priđem blizu kako bih proverio da li zaista smrdi, ali svi tamo koriste parfeme, pa su na neki način mirisali. Morate da razumete tu situaciju: mi nismo živeli u normalnim uslovima, pa i ja smrdim, šta da radim. Inače, nikada neću reći koja je žena smrdela, za mene su sve mirisale.

Imali smo prilike da vidimo kako Ekrem uživa dok ljubi stopala Vendi. Kakav će, prema vašem mišljenju, biti epilog te ljubavne priče?

- Ta ljubav je osuđena na propast posle kraja „Farme". Za Vendi će Ekrem biti „Prohujalo sa vihorom". On je sam sebe tim postupkom spustio, iako iskreno voli Vendi. Međutim, ja bih isto to radio onoj koja mi prija.

Нема коментара: