brojač poseta

среда, 15. децембар 2010.

Dve osobe ubijene i tri ranjene

Dve osobe su ubijene, a tri ranjene u pucnjavi koja se rano jutros dogodila u Batajnici, u motel-restoranu "Sremska noć".

Do nesreće je došlo zbog toga što gosti restorana nisu hteli da plate račun koji su napravili.

Ubistva i ranjavanje je počinio vlasnik restorana Dražen Požar, inače pripadnik Vojno- bezbednosne agencije, koji je sam pozvao policiju. Pucnjava se dogodila oko pola jedan ujutru.

Šestorica mladića koji su bili gosti restorana krenuli su ka izlazu. Vlasnik motel-restorana Dražen Požar tada je zahtevao da plate račun od nekoliko hiljada dinara koji su napravili, a kada su ovi to odbili došlo je do svađe i tuče u kojoj je vlasnik povređen.

Mladići su tada počeli da beže ka automobilu, ali su posle 30-ak metara kolima upali u kanal.

Dražen Požar tada je izvadio pištolj i zapucao. Na licu mesta poginuo je dvadesettrogodišnji Pavle Stanišić, dok je dvadesetjednogodišnji Zdravko Lučić od posledica ranjavanja preminuo u Urgentnom centru.

U pucnjavi su ranjeni i Stanišićev brat Nikola, kao i dvadesetjednogodišnji Bogdan D. Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar i nisu životno ugroženi.

Jednog od mladića koji je ostao nepovređen policija je privela, dok je jedan u bekstvu. Uviđaj je trajao nekoliko sati.

Skoro 200 intervencija

U proteklih 15-tak časova Hitna pomoć je u Beogradu obavila 193 intervencije izjavila je portparoka te zdravstvene službe dr Nada Macura.

Dogodio se čitav niz incidenata. Ispred indijske ambasade povređen je policajac kada mu je, po izveštavanju dnevne štampe, slučajno opalio pištolj.

Sinoć je u saobraćajnoj nesreći poginuo instruktor vožnje. Žensku osobu je u Pinosavi pregazio kamion. Brankov most bio je sinoć zatvoren zbog lažne dojave o podmetnutoj bombi.

Нема коментара: