brojač poseta

среда, 06. октобар 2010.

Uhapšen zbog tri silovanja!

Bojan Zarubica (22) osumnjičen je da je u Beogradu silovao B. B. (50), J. M. (29) M. K. (20). Uhapšeni i Tanja Bošković i njen brat Aleksandar, koji se terete da su skrivali Zarubicu

1
Dolijao... Bojan Zarubica priveden u beogradsku policiju

Bojan Zarubica (22) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je od 2008. do septembra 2010. silovao tri žene! Policija je privela i Tanju Bošković (25) i njenog brata Aleksandra (21), koji se terete da su skrivali Zarubicu. Inače, Bojan je sin Milivoja Zarubice koji je u zatvoru zbog navođenja za prostituciju!

Kako Press saznaje od izvora u policiji, Bojan Zarubica uhapšen je juče u autobusu gradskog saobraćaja na liniji 15 na Zelenom vencu u Beogradu! Zarubicu su priveli inspektori Trećeg odeljenja beogradske kriminalističke policije zajedno sa interventnom jedinicom.

Žrtve hvatao za vrat

- Bojan Zarubica sumnjiči se da je u naselju Resnik 23. septembra 2010. godine silovao M. K. (20). Takođe se veruje da je on izvršio i dva silovanja na pružnom prelazu nedaleko od Beogradskog sajma - kaže naš sagovornik, i dodaje:

A

Žrtve manijaka

- 13. avgust 2008. godine - Na pružnom prelazu u žbunju kod Hipodroma silovana N. N. (50)

- 20. jun 2009. - Na istom mestu silovana J. M. (29)

- 23. septembar 2010. - U Resniku silovana M. K. (20)

- Istraga treba da utvrdi da li je Zarubica silovao i B. K., 12. decembra 2009. u ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu

- Zarubica se tereti da je 13. avgusta 2008. godine u žbunju nedaleko od hipodroma silovao B. B. (50), a na istom mestu 20. juna 2009. godine napao je i silovao J. M. (29). On je žrtvama prilazio sa leđa, hvatao ih za vrat i gušio ih, a onda ih odvlačio u žbunje, gde ih je primoravao na oralni seks, a onda ih je silovao.

Naš izvor pretpostavlja da je Bojan Zarubica odgovoran i za još jedno silovanje!

- Istragom će biti utvrđeno da li je Zarubica silovao i B. K., 12. decembra 2009. godine na parkingu u ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu - kažu u policiji, i dodaju da su u akciji hapšenja, pored Zarubice, uhapšeni i njegovi pomagači.

- U Žarkovu u ulici Riste Marjanovića uhapšeni su brat i sestra Tanja i Aleksandar Bošković iz Vrnjačke Banje. U njihovom iznajmljenom stanu krio se Zarubica. Prilikom pretresa stana pronađen je i automatski pištolj „škorpion" - saznajemo u MUP-u.

Pokušali da ubiju policajca

Prema informacijama iz policije, Bojan Zarubica je dobro poznat kriminalističkoj policiji i ima podebeo dosije, a do ovog hapšenja već mu je suđeno za razna teška krivična dela.

- On se teretio za tri razbojništva, dve krađe automobila, četiri krađe, kao i pokušaj ubistva - kažu u policiji, i dodaju:

- Bojan Zarubica se sumnjiči da je zajedno sa rođenim bratom Markom na prvomajskom uranku ove godine u Bariču kod Obrenovca pokušao da ubije bivšeg policajca Miodraga Veličkovića. Braća su pucala iz puške i teško ranila Veličkovića. Zbog pokušaja ubistva Veličkovića, Bojanov rođeni brat Marko trenutno se nalazi u pritvoru u CZ-u.

3
Uspešna akcija... Zarubicu uhapsili inspektori Trećeg odeljenja i Interventna

Bojan je, inače, sin Milivoja Zarubice koji je u medijima naveden kao „balkanski kralj trgovine ljudima". On je uhapšen u martu ove godine kod Blaca i trenutno se nalazi na izdržavanju kazne u zatvoru u Nišu. Milivoje Zarubica osuđivan je za krivična dela trgovine ljudima, prostituciju i navođenje na prostituciju, a italijanski sud ga je 2008. godine osudio na 17 godina zatvora zbog mafijaškog udruživanja.

Нема коментара: