brojač poseta

среда, 20. октобар 2010.

Jaram vile na Kopaoniku

Svečano otvaranje „Jaram vila”, malog arhitektonskog čuda na lokaciji Jaram na Kopaoniku, na stazama Karaman i Gobelja, u srcu Nacionalnog Parka, na nadmorskoj visini od 1790 metara očekuje se već ove sezone.


39 luksuznih, prodajnih apartmana u 4 vile koje nose imena srpskih kraljica iz dinastije Nemanjića – „Anastasije”, „Simonide”, „Jelene i Teodore”, dočekaće svoje prve vlasnike, ljubitelje prostranstva, prirode, mira i harmonije. Na površini od 5 000 kvadratnih metara, uzdižu se ove romantične, ušuškane i po svemu posebne kuće kao deo budućeg bajkovitog turističkog naselja „Sveti Simeon” čija će izgradnja početi 2011. godine.


Budući vlasnici apartmana imaće privilegije kakve smo do sada mogli da vidimo isključivo u mondenskim skijalištima Evrope ili Amerike. Skijanje do samih ulaznih vrata ili liftova vila predstavlja posebnu pogodnost u kojoj će vlasnici uživati. Podzemne garaže, skijašnice za svaki apartman, 24-oro časovni servis „Recepcija želja”, preko koje možete naručiti novine, kapućino, vruću lepinju, čuvanje dece, loženje kamina ili prevoz ski sankama samo su mali deo svih uživanja i mogućnosti koje kao vlasnik apartmana i član kluba privilegovanih „Sveti Simeon” u kompleksu „Jaram vile” dobijate. Apartmani „Jaram vile” su različite veličine, tipa studio, lux, de lux i grand de lux kao i opremljenosti. Ukoliko ih kupite u pretprodajnom periodu, imaćete mogućnost da odaberete i stil opremanja enterijera: minimal, culture, classic i nature.Bez obzira za koji stil se odlučite, svaki apartman ima svoj kamin, luksuzno kupatilo, dobro opremljenu kuhinju, najfiniju drvenariju i granitnu keramiku kao i internet, kablovsku televiziju, smart card elektronski sistem zaključavanja - i pogled na najlepše zalaske sunca. Za Vašu sigurnost i bezbednost Vaše imovine tu je i video nadzor kao i „Jaram vile” posebno obezbeđenje.


Kad tome dodamo podatak da, Kopaonik, godišnje ima preko 200 sunčanih dana i 160 pod snežnim pokrivačem, onda je razumljivo zašto imati privatnu rezidenciju u Nacionalnom parku nije luksuz – već privilegija. Koju će od danas imati samo 39 vlasnika.


Cena po upitu,
www.svetisimeon.com

Нема коментара: