brojač poseta

петак, 17. септембар 2010.

Poginuli trudnica, njeno dvogodišnje dete i vozač „golfa”

Kraljevo - Milan Erdoglija (59), Biljana Milojević (33), koja je bila u trećem mesecu trudnoće, i njen dvogodišnji sin, svi iz sela Lozna, poginuli su danas na Ibarskoj magistrali kada se „golf“ kraljevačke registracije u kom su se nalazili direktno sudario sa autobusom „Kosmet prevoza“ u mestu zvanom Dobre Strane.

Prisebnošću vozača autobusa spaseno tridesetak putnika

Tragedija se dogodila u 14.40 sati, a za volanom „golfa“ nalazio se Milan Erdoglija. On i Biljanin sin poginuli su na mestu nesreće, a ona je umrla na putu do bolnice. Prisebnošću vozača autobusa koji je od siline udara ispao kroz vrata, ali je i dalje čvrsto držao volan, i njegovog kolege, koji je povlačeći ručnu kočnicu uspeo da zaustavi vozilo, spaseno je tridesetak putnika koji su mogli da završe u Ibru.


Prizor na mesta nesreće je bio stravičan. Vatrogasne ekipe iz Kraljeva uspele su da iz smrskanog automobila izvuku u tom trenutku teško povređenu Biljanu, ali napori lekara koji su pokušali da je reanimiraju u toku transporta do kraljevačkog zdravstvenog centra bili su bezuspešni.


- Nažalost, na prijemu smo mogli samo da konstatujemo da je Biljana umrla - rekao je novinarima dežurni lekar Ivan Filipović.


Vozaču „golfa“ Milanu Erdogliji pomoći nije bilo. On i dečak, Biljanin sin, poginuli su na mestu nesreće u automobilu čiji je prednji deo potpuno uništen.

Нема коментара: