brojač poseta

среда, 22. септембар 2010.

Apacer AL670 digitalni medija plejer

Apacer je dobio još jednu rundu na polju digitalne zabave predstavljanjem svog AL670 digitalnog medija plejera naredne generacije. Sa ovim plejerom nove generacije, korisnici mogu da uživaju u svojim omiljenim filmovima i pesmama u full HD-u sa zapanjujućim doživljajem zabave na velikom TV ekranu preko mrežne veze ili USB uređaja za skladištenje podataka.

Izuzetno realistična lepota oštrine.

Kako podržava DTS digitalne audio formate, Apacer-ov novi AL670 medija plejer obogaćuje performanse video reprodukcije visokim kvalitetom audio formata, kreirajući savršeno okruženje digitalnog bioskopa za zabavu vaše porodice i prijatelja i uživanje u vašim omiljenim filmovima i muzici.

Al 670

AL670 takođe može da pristupi NAS mrežinim podacima kako bi unapredio mogućnost razmene digitalnih kućnih medija. Pored toga, njegova nova ugrađena funkcija - BT medija preuzimanje – omogućuje vam da uživate u mnoštvu multi-media sadržaja na Internetu. AL670 podržava većinu popularnih formata medija fajlova da biste mogli da uživate u svim vrstama filmova ili pesama.

Zahvaljujući svojoj višestrukoj funkcionalnosti, AL670 je idealan dodatak za svaki kućni sistem za zabavu.

AL 670

Multi-format i puna podrška za reprodukciju
AL670 nudi punu sposobnost za HD video reprodukciju i povezivanje. Podržava većinu popularnih medija fajlova i formata za titlove, više nego trenutno dostupni medija plejeri na tržištu! Svi popularni medija formati fajlova, kao što su m2ts, MKV, H.264, TS i ISO fajlovi za 1080P, RMVB i RM za 720P, mogu da se reprodukuju bez teškoća, kao i tradicionalni AVI i MPG fajlovi, ili formati titlova kao SRT, SSA, SUB, SMI i SUB+IDX.

NAS (Network Attached Storage)
AL670 podržava razne I/O portove. Za izlaz, obezbeđen je component video, AV, HDMI i optički izlaz. Za ulaz, pored postojećeg dual USB porta za povezivanje sa USB drajvovima i eksternim hard diskovima, tu je i mrežna veza za direktan pristup mrežnim računarima. Pošto AL670 podržava NAS funkciju, ne samo da možete reprodukovati medija fajlove sa mrežnih računara, nego možete reprodukovati i medija fajlove sa storidž uređaja povezanih sa medija plejerom na mrežnim kompjuterima.

DTS podrška za nadogradnju zvučnih efekata kućnog bioskopa
Kako bi stvorio idealno okruženje kućnog bioskopa, AL670 je opremljen revolucionarnim audio sposobnostima koje uključuju DTS surrounding sound tehnologiju Blue-ray filmova, a može atomatski da dekoduje DTS audio ili ga pošalje na pojačavač kako biste uživali u okružujućem zvuku sa virtuelnom realnošću.

BT preuzimanje fajlova
AL670-ova nova ugrađena BitTorrent funkcija preuzimanja vam omogućava da prikupite neograničene medija resurse sa interneta.

Lak za korišćenje
AL670 je alatka udobna za korisnika. Grafičke opcije omogućavaju da lako pravite izor kroz menije. Jedan pritisak na hotkey dugme daljinskog upravljača omogućava trenutni pristup to meniju Movie-Music-Photo kako bi izabrali svoje medija fajlove.

Dopadljiv i moderan dizajn za novi Home Theater doživljaj
Kao i AL460, nova generacija AL670 je jednostavnog ali elegantnog dizajna sa metalik finalnom obradom i futurističkim linijama

Нема коментара: