brojač poseta

понедељак, 30. август 2010.

Podmetnula telo psa zbog medijske pažnje

Zaječar- Slučaj pronalaska obezglavljenog tela psa Miška u selu Rgotin dobio je potpuni obrt istragom zaječarske policije koja je utvrdila da je psu glava otkinuta u udaru voza, a da je njegova vlasnica Slađana Krstić iskoristila slučaj kako bi dobila medijsku pažnju.

Slađana Krstić

U zaječarskoj policiji najavljuju da će protiv Slađane Krstić podneti krivičnu prijavu.


Mešanac Miško u centar javnosti dospeo je 22. avgusta, kada je Krstićeva obavestila Policijsku upravu Zaječar da je u dvorištu komšije pronašla obezglavljeno telo svog psa.


Istragom se dalje došlo do saznanja da je Krstićeva telo psa pronašla pored železničke stanice nakon što mu je u naletu voza odrubljena glava, a zatim ga prenela u dvorište komšije i pozvala policiju, veterinarsku inspekciju i Društvo za zaštitu životinja. Zbog monstruma koji psima seče glavu, kako je to Krstićeva objasnila, cela javnost Srbije je bila zgrožena. Zaječarska policija je, međutim, došla do drugačije priče, a Krstićeva je, nakon što je suočena sa dokazima, sve priznala na informativnom razgovoru.


- Krstićeva je priznala da je telo psa pronašla pored pruge u noći između subote na nedelju. Voz mu je odrubio glavu, koja se otkotrljala u obližnji jarak, gde smo je i pronašli. Ona je uzela telo i odnela ga u dvorište suseda, a zatim sačekala jutro, „pronašla obezglavljenog Miška“ i pozvala nadležne - kaže izvor „Blica“ blizak istrazi. U kuću Krstićeve već istog dana pristigli su i brojni novinari, kojima je ona davala izjave o navodnom zločinu nad životinjom.


Izjavila je da je na ovaj način htela da dobije podršku javnosti kako bi meštani prestali da je prijavljuju i pišu peticiju protiv nje zbog 15 pasa i 10 mačaka koje drži u dvorištu - kaže naš izvor, navodeći da je osumnjičena potpisala izjavu u policiji. Krstićeva je juče bila u svojoj kući, a na pitanje o priznanju u policije, odgovorila je: „Nemam nikakve veze sa podmetanjem tela psa. Nekome je u interesu da se sve zataška.“

Нема коментара: