brojač poseta

уторак, 27. јул 2010.

Molio napadače da mu poštede život

Kraljevo - Luka Vraneš (40) iz Kraljeva umro je juče ujutro na hirurgiji kraljevačkog Zdravstvenog centra od ubodnih rana koje je zadobio četiri sata po ponoći u Ulici Olge Jovičić, gde ga je napala grupa nepoznatih muškaraca.

Luka Vraneš preminuo je juče u bolnici

Motiv ubistva Vraneša, kao ni ko su osobe koje su ga napale za sada nisu poznate. Prema saopštenju policije, Vraneša je napalo više osoba, koje su mu s leđa nanele brojne ubode, najverovatnije nožem.


- Povrede su bile takve da lekari zaista nisu mogli ništa da urade - kažu u ZC Studenica i navode da je Vraneš uboden nekoliko puta u levu stranu tela.
Stanari zgrada u ulici u kojoj se dogodio zločin kažu da su u zoru najpre čuli graju, a zatim i zapomaganje muškarca koji je molio da mu poštede život. Jedan od stanara policiji je ispričao da je video četvoricu-petoricu muškaraca kako beže niz ulicu i ranjenog Vraneša kako se tetura niz trotoar i zatim pada. Za ubijenog Vraneša kažu da je na crno trgovao auto-delovima, i da je posle razvoda živeo sam u stanu u Omladinskoj ulici.

Нема коментара: