brojač poseta

недеља, 06. јун 2010.

Dobila otkaz u banci jer je previše seksi

Američka bankarska službenica Debra Lorencana, poreklom iz Portorika, odlučila je da tuži banku u kojoj je dobila otkaz zato što je „previše seksi". Službenica Menhetn sitibanke bila je navodno previše atraktivna, pa njene kolege nisu mogle da se koncentrišu na posao, tako da ju je uprava banke otpustila.

1
Seksi je šta god da obuče...Debra Lorencana dobila otkaz jer su kolege po ceo dan gledale u nju

Sve je počelo sa prigovorima da se ona previše izazovno oblači, pa su joj zabranili suknje koje se sužavaju u kolenima i uske majice. Ta odluka se kasnije proširila i na kostime sa malo kraćom suknjom i na cipele sa visokim potpeticama.

Ona je, međutim, i bez svega toga izgledala izazovno, pa su je sa šaltera prebacili u arhivu. Budući da ni to nije bilo prikladno, Debra je na kraju dobila otkaz.

2
Ona se nije pomirila sa odlukom banke, pa je slučaj završio na sudu. Lorencanova je rekla sudiji da njeno oblačenje nije bio razlog što su je otpustili iz banke, već da su joj od prvog dana na razne načine smeštali, jer nije htela da bude intimnija sa svojim kolegama.
3
Žena je navela da je u Portoriku normalno da se žene doteruju i da lakiraju nokte, čak i kada idu u prodavnicu. Ona je dodala da nije primetila da je njena odeća smetala bilo kome od njenih klijenata. Debrin advokat u nastavku suđenja namerava da pokaže poroti njene fotografije u raznoj odeći koju je nosila na posao.

Нема коментара: