brojač poseta

петак, 09. април 2010.

Tužio majku jer ga je obrukala na Fejsbuku

Jedan 16-godišnjak iz američke države Arkanzas tužio je svoju mamu jer mu je "upala" na fejsbuk nalog i pokvarila mu reputaciju, prenosi AP.

Lejn Nju (16) podneo je prekršajnu prijavu lokalnom sudu i tužio svoju majku Deniz zbog uznemiravanja. Na taj korak se odlučio nakon što je otkrio da mu je mama "ušla" u nalog, promenila lozinku i iznosila detalje iz njegovog života.


"Prvo mi je hakovala nalog i promenila lozinku. Promenila mi je i lozinku na e-mailu tako da ne mogu da ga koristim. Pisala je stvari koje smatram klevetom i otkrila intimne detalje iz mog života", kaže Lejn u pismenoj žalbi.


Deniz Nju kaže da je samo bila zabrinuta za sina i da je bila prinuđena na taj korak pošto je pročitala uznemirujuće detalje iz njegovog života. Ona kaže da je pročitala i da je vozio više od 150 km/h pošto se razbesneo zbog devojke.


"Zaključila sam da njegove 'aktivnosti' na fejsbuku loše utiču na njega i morala sam to da sprečim. Svaki roditelj bi se zabrinuo da pročita slične stvari", rekla je Deniz i navela da je bilo još uznemirujućih detalja koji su je šokirali ali o kojima ne želi da priča.


"Napisala sam samo nekoliko rečenica, sve ostalo je bila obična prepiska", objasnila je ona i naglasila da je "ušla" u njegov nalog slučajno, pošto je Lejn zaboravio da se odjavi.


Lejn već pet godina živi sa bakom i kod nje je od razvoda svojih roditelja. Deniz je objasnila da se odselio jer ona nije bila u stanju da se brine o njemu zbog psihičkih problema koje je imala posle mučnog razvoda.


Deniz Nju čeka saslušanje na sudu koje je zakazano za 15. maj, a Lejn je u međuvremenu otvorio novi nalog.

Нема коментара: