brojač poseta

петак, 16. април 2010.

Ričard Brenson prvi put otkrio svoj svet i "podvodni avion"

Milijarder Ričard Brenson pokazao je svoj novi "podvodni avion" u sklopu turističke ture po karipskom ostrvu Neker, koje je u njegovom vlasništvu, prenosi "Dejli mejl".

Brenson (59), 212. najbogatiji čovek na svetu, je po prvi put pustio kamere u svoju kuću na ostrvu. On je svoj tropski životni stil i novi "podvodni avion" ekskluzivno otkrio za Šou Opre Vinfri.
On je voditelju Nejtu Berkusu pokazao svoju kuću, koja je izgrađena nedavno na teritoriji ostrva veličine skoro 300.000 kvadratnih metara.

Brenson je na pitanje o kupovini zemljišta u sklopu Britanskih devičanskih ostrva za skoro 200.000 funti krajem sedamdesetih godina, odgovorio da je za to zaslužna njegova žena Džoan.

"Imao sam oko 26 godina, proganjao sam ovu prelepu damu pokušavajući da je ubedim da živi sa mnom i otkrili smo ovo prelepo ostrvo. Nekako sam uspeo da dobijem ostrvo, damu i majku svoje dece", rekao je Brenson.
"Cenim svaki trenutak u svom životu. Rođen sam pod srećnom zvezdom", dodao je milijarder.

U njegovoj ostrvskoj kući nalaze se bazen u obliku meseca, luksuzni bar i velika spavaća soba bez zidova, neograđena kuhinja i vanjsko kupatilo. Tu su i njegova radna soba, kuća za goste i pripadajuće kupatilo od kamena.
Na pitanje da li dizajn prostora odražava njegovu ličnosti, Brenson je rekao: "Nadam se. Volim da mislim da sam poprilično otvorena osoba, a ovo je otvoreno".


Brenson je voditelju potom pokazao i svoju aero-podmornicu "Nimfu Nekera", jedinstvenu u svetu.

Milijarder je još početkom godine objavio da je kupio tu podmornicu, a svoju igračku iznajmljivaće gostima koji na ostrvu borave u sklopu njegovih odmarališta "Virdžin Limitid Edišen".
"Ona (podmornica) je poput aviona koji leti ispod vode, malog borbenog aviona", rekao je Brenson.


On je dozvolio kamerama da snime njegovu prvu vožnju "Nimfom", a iskustvo je opisao kao "brilijantno". Milijarder je pokazao i svoj luksuzni katamaran "Neker Bel", vredan 30 miliona dolara.

Brenson se na kraju snimanja potpisao na Oprinu peticiju "Zona bez telefoniranja", usmerenu ka zakonskom zabranjivanju pričanja i slanja poruki preko mobilnih telefona tokom vožnje u Sjedinjenjim Američkim Državama.

Нема коментара: