brojač poseta

уторак, 20. април 2010.

Otac i sin brane se ćutanjem

Beograd - Vladimir K. (19) iz Ugrinovaca i njegov otac Željko K. (44) koji su prekjuče uhapšeni u centru tog sela posle pucnjave u kojoj je ubijen Zoran Šarović (26) na saslušanju u policiji branili su se ćutanjem, a još se utvrđuje iz čijeg pištolja su ispaljeni smrtonosni hici.

Još se utvrđuje iz čijeg pištolja su ispaljeni smrtonosni hici

Kako je „Blic“ pisao, pucnjavi je prethodio sukob Šarovića i Vladimira K. u kafiću „Laguna“. Šarović je tada flašu razbio o glavu Vladimira K. koji je međutim, u Urgentnom centru ispričao da se povredio kada je „pao niz stepenice“. Posle toga su se dogovorili da se pomire, i zakazali susret za nedelju popodne u kafiću „Tajm“.


Vladimir K. je došao s ocem Željkom, a u bašti kafića su već sedela četvorica prijatelja Šarovića. Šarović se do kafića dovezao u svom „reno meganu“, ali čim je izašao iz automobila, naočigled brojnih prolaznika, otac i sin su ustali izvadili pištolje i pucali ka njemu. Šarović je uzvratio, ali su Vladimir K. i Željko K. ponovo pucali i ranili ga. Iako ranjen Šarović je pokušao je da se sakrije iza zgrade Doma zdravlja. Međutim Vladimir K. i Željko K. su potrčali za njim, sustigli ga i ponovo pucali. Od zadobijenih povreda Šarović je preminuo.

Нема коментара: