brojač poseta

четвртак, 15. април 2010.

Novi incident lidera NS: Velja Ilić napao i Šutanovca!

Lider Nove Srbije Velimir Ilić napao je u subotu kolonu vozila kojom se kretao ministar odbrane Dragan Šutanovac, a zatim žestoko izvređao vojnu policiju i obezbeđenje ministra, otkriva Press!

1
Napadač iz „Škode Superb"... Velimir Ilić

Kako nam je potvrdio i sam ministar Šutanovac, Velimir Ilić je psovao majku vojnim policajcima koji su pokušali da legitimišu njegovog vozača!

a

Velja: Ja vojnog policajca godinama nisam video!

Velimir Ilić za Press demantuje tvrdnje da su on i njegov vozač psovali vojnu policiju:

- Ma, ja imam deset vozača, nemam pojma šta koji radi u kom trenutku i ne mogu svakog da kontrolišem - kazao nam je Ilić. Na našu sugestiju da ima najmanje deset svedoka njegovog ispada i napada na kolonu u kojoj je bio ministar Šutanovac, on kaže:

- Kažem vam, ja vojnog policajca nisam video godinama. Kad je kažete to bilo? U subotu? Ama, ne... Ja sam vikendom obično kod kuće u Čačku. Doduše, ove subote sam bio na jednom karate kupu, a onda na prijemu... Bilo je 15 ambasadora, što me o tome ne pitate. Ma kakvi, nisam ja nikog psovao, niti video, ni vojsku, ni ministarsku kolonu. Nemam pojma o čemu pričate. I šta ste se, bre, navrzli na mene? Ima li još nešto i neko u ovoj državi?

O najnovijem ispadu Velimira Ilića vojna policija je sačinila zapisnik, a sagovornik Pressa, jedan od aktera, detaljno nam je prepričao šta se dešavalo:

- Ministar se u subotu posle podne vraćao sa jednog događaja, išao je od Višnjičke banje, preko Karaburme, ka centru grada. Automobil u kojem je bio ministar, kao i onaj u pratnji bili su označeni propisanom svetlosnom i zvučnom signalizacijom. Međutim, u jednom trenutku, jedna „škoda superb" je počela da se zaleće pokušavajući da obiđe automobil iz pratnje i preseče ministarsku kolonu. Vozač „škode" se nije obazirao na znake koje je davala policija... - opisuje sagovornik Pressa.

Zamalo udes!

Naš sagovornik kaže da se Ilićeva „škoda superb" nekoliko puta zaletala na ministrov auto i umalo izazvala udes:

- Do haosa je došlo na semaforu, kada su sva vozila stala. U prvi mah nismo znali o kome je reč. A onda je iz „škode" prvo izašao vozač, a onda i Velimir Ilić. Obojica su odmah počela da psuju, da najstrašnije vređaju! U jednom trenutku se čulo kako Velja Ilić psuje majku pripadniku vojne policije?! Tek kada je nastala ta buka, ministar je upitao šta se dešava. Kada su mu rekli da Velja Ilić pravi probleme, naložio je da se put nastavi, uz komentar: „Ko zna da li oni znaju koga psuju"... - zaključuje naš sagovornik.

Kako saznajemo, vojna policija je posle incidenta napravila detaljan zapisnik, a samo na insistiranje ministra Šutanovca nije pokrenuta istraga.

Šutanovac: Sve je tačno!

Ministar Dragan Šutanovac potvrdio je juče saznanja Pressa:

3
Ma meti narodnjaka iz Čačka... Dragan Šutanovac

- Sve što ste saznali je apsolutno tačno. Ja nisam hteo da se oko toga pravi galama iako je očigledno da se radi o kršenju pravila o bezbednosti u saobraćaju, kao i pravila koja se tiču štićenih ličnosti i vozila... Nije tu, da se razumemo, problem što sam ja u pitanju, već što je u pitanju kršenje zakona i udarac na državu. Ovo je samo još jedan pokazatelj nekulture i bahatosti narodnog poslanika i bivšeg ministra Velimira Ilića koja je prešla sve granice i izmakla svakoj kontroli - kazao je Šutanovac.

Нема коментара: