brojač poseta

четвртак, 15. април 2010.

Mirko, Slavko i Šarić

Posle upozorenja Slobodana Homena da je Darko Šarić planirao ubistvo predsednika Srbije i još nekoliko funkcionera, u podgoričkoj „Pobjedi" prvo osvanuo tekst „Mirko, pazi, metak", a zatim i „Hvala, Slavko"!

1

Podgorički državni dnevnik „Pobjeda" na vrlo neukusan način opisao je upozorenje državnog sekretara Ministarstva pravde Slobodana Homena da je narko-bos Darko Šarić planirao ubistvo predsednika Srbije Borisa Tadića i još nekoliko visokih funkcionera.

U ovom listu, u kome akcije ima i sam Darko Šarić, povodom Homenovog upozorena prvo je objavljen tekst „Mirko, pazi, metak", u kome se na posprdan način govori o ovim pretnjama! A kada je crnogorska opozicija u parlamentu Crne Gore osudila ovakvo izveštavanje „Pobjede", u ovom dnevniku objavljen je i novi tekst pod naslovom „Hvala, Slavko"!

Lider Nove Srpske demokratije Andrija Mandić kaže da je sramota cele Crne Gore što se „Pobjeda", čiji je većinski vlasnik država, sprda upozorenjem Homena da je Šarićev kokainski klan imao plan likvidacije srpskog državnog vrha.

a
MAFIJA I
MEDIJI ...

Jedan od
suvlasnika
„Pobjede" je i
Darko Šarić!

- Šarićeve novine su se sa „Mirko, pazi, metak" podsmevale Srbiji! Zamislite bahatosti! Iako smo u parlamentu osudili takvo ponašanje, taj list odgovara tekstom „Hvala, Slavko"! To je bruka za celu Crnu Goru! Država je većinski vlasnik „Pobjede", predsednik odbora direktora tog lista je politički direktor Đukanovićevog DPS-a Predrag Sekulić, dok je Šarić najkrupniji većinski akcionar među malim akcionarima. Očito je da uređivačku politiku „Pobjede" određuje kokainsko tržište i tragično je šta su ljudi spremni da rade za Šarićeve pare - kaže Mandić.

On dodaje i da ljude koje rade u „Pobjedi" treba da je sramota „zato što se sada svi u Crnoj Gori pitaju kako ih plaćaju, kokainom ili novcem".

- To sam pitao i Predraga Sekulića, ali nije imao odgovor - rekao je Mandić.

Sekulić juče nije odgovarao na pozive i poruke Pressa, a uprkos obećanju da će nam se za komentar javiti neko iz „Pobjede", do zaključenja ovog broja to se nije dogodilo. Zbog tih pretnji narko-mafije specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević i ministarka pravde Snežana Malović morali su da promene prebivališta. Snežanu Malović sad čuva vojna specijalna jedinica „Kobre".

Нема коментара: