brojač poseta

четвртак, 15. април 2010.

Katarina Rebrača: Mama me nagovorila na sve...

Manekenka Katarina Rebrača, koja je prošle nedelje uhapšena zbog pronevere para iz Fonda za borbu protiv raka dojke, u istrazi i dalje tvrdi da je sve radila po zakonu! Ona, naime, kaže da je mislila da ima pravo da sa parama skupljenim u svom fondu radi šta god hoće?!?

1
Ljubi je majka... Katarina Rebrača i njena majka Sandrina Bogunović, koje su uhapšene

- Katarina je u poslednjim razgovorima sa inspektorima pokušala da se „vadi" na svoju pravnu neukost. Objašnjavala je da je mislila da pare iz fonda može da koristi kako hoće, pa i da troši na lične potrebe?! Čak je u jednom trenutku rekla da joj je majka Sandrina Bogunović rekla da ništa ne brine i da može da slobodno raspolaže tim parama! - kaže sagovornik Pressa iz istrage. Prema njegovim rečima, Katarina pokušava da potrošnju para na lične potrebe opravda kao „troškove marketinga"?!

- Ona priznaje da je od para skupljenih za borbu protiv raka kupovala sebi haljine, cipele, minđuše, parfeme, da je plaćala najam džipa... Ali, ona objašnjava da je to radila zato što je to ulaganje u marketing jer, kako kaže, ne bi mogla da animira javnost za borbu protiv raka u „starim krpama" i polovnim kolima... Na primer, na pitanje zašto je parama iz fonda kupila minđuše od nekoliko stotina hiljada dinara, ona je odgovorila da je imala važno gostovanje na televiziji i da je morala da izgleda atraktivno - prenosi sagovornik Pressa.

Нема коментара: