brojač poseta

уторак, 20. април 2010.

Fudbalerka dvaput udarila pesnicom linijskog sudiju

Kragujevac - Jedna igračica ženskog fudbalskog kluba Jerina dva puta je udarila pesnicom u glavu linijskog sudiju Natašu Kričak na utakmici koja je u nedelju održana u Kragujevcu između domaće Sušice i Jerine iz Smedereva. Utakmica je prekinuta kod rezultata 3:0 za domaće, a dve igračice Jerine po skraćenom postupku sprovedene su sudiji za prekršaje Osnovnog suda u Kragujevcu.

Nataša Kričak

Ukoliko bude elemenata krivičnog dela, policija će eventualno, kako navode, podneti i krivičnu prijavu. Slobodan Branković, trener kragujevačkog tima, tvrdi da je u osamdesetom minutu jedna od igračica Jerine dobila žuti karton, a sa klupe se čulo: "Ajde da bijemo sudiju".

- Nastala je opšta pometnja i gužva na terenu. Na teren je ušla linijski sudija Kričakova i stala između glavnog sudije i igračica Jerine. U tom trenutku je i dobila udarac - kaže Branković.


Slavka Pašti, trener ŽFK Jerina iz Smedereva, tvrdi da je sve na ovoj utakmici bilo unapred izrežirano i da su troje sudija i delegat iz Kragujevca i okoline.


- Sve je bilo urađeno da izgubimo. Dobile smo pet-šest žutih kartona, domaćin nijedan. Suđenje protiv Sušice je iziritiralo igračice i činjenica je da se jedna od njih nesportski ponela, ali je sam incident preuveličan. Sve se desilo kada je njihova igračica igrala rukom, a sudije se nisu oglasile - kaže Paštijeva.
Ona navodi da je pomoćni sudija fudbalerku Jerine povukla za majicu, pa ju je ta igračica zakačila po licu, slučajno, ili namerno.


- Nakon saslušavanja u policiji, sve se lepo završilo, mirno smo se razišle, čak nam je ta sudija kupila pljeskavice, samo što se nismo izljubili - tvrdi Paštijeva.
Delegat utakmice Milovan Čađenović kaže da ne može da daje bilo kakve izjave, a isto je rekla i napadnuta sudija Kričak. Ona je samo rekla da je odmah otišla na pregled kod lekara.

Нема коментара: