brojač poseta

понедељак, 12. април 2010.

Ekskluzivno otkrivamo: Tadiću kupuju novi auto!

Bezbednosne službe naložile, na osnovu stručne procene i propisanih procedura, da se predsedniku Srbije Borisu Tadiću kupi i dodeli na korišćenje novi blindirani automobil, saznaje Press!

Predsednik Tadić
Nije bezbedan... Predsednik Tadić

Kako smo saznali, bezbednosna pravila nalažu da se „blindirano vozilo" menja na svakih pet godina, a „BMW" koji koristi predsednik Srbije star je 11 godina, kupljen je još u vreme mandata Milana Milutinovića. Odluka službi o nabavci nove predsedničke limuzine doneta je na osnovu „procene bezbednosti predsednika i stanja automobila u kojem se on vozi".

U predsedništvu Srbije nam je potvrđeno da će predsednik uskoro zameniti automobil i tada saopštiti javnosti o kojoj vrsti automobila je reč:

- Bezbednosne službe su u periodu posle Nove godine donele odluku da se automobil koji predsednik koristi zameni novijim. Očekujemo da se to uskoro dogodi - navode u predsedništvu Srbije.

Inače, cena predsedničkog, blindiranog „BMW"-a kreće se od 500.000 evra, pa naviše. Za premijera Hrvatske Ivu Sanadera prošle godine je kupljen „BMW" od 592.000 evra.

Нема коментара: