brojač poseta

петак, 09. април 2010.

Bizarna priča iz Valjeva: Seksom iz žena isterivao đavola!

Samozvani vidovnjak iz okoline Valjeva otklanja magiju i „čisti od demona" tako što lakoverne žene prvo kupa „čarobnom vodom", a zatim ih odvodi u krevet

s
sluČaj  prijavljen tuŽilaŠtvu u valjevu... Detektiv Dejan Kovačević i žena nad  kojom je vidovnjak bludničio
Slučaj prijavljen tužilaštvu u Valjevu... Detektiv Dejan Kovačević i žena nad kojom je vidovnjak bludničio

U jednom selu nadomak Valjeva već nekoliko godina „radi" samozvani vidovnjak kome je „uža specijalnost" otklanjanje magije i „čišćenje od demona" seksom, saznaje Press. Glavne „mušterije" su mu lakoverne žene, od kojih traži da se skinu gole kako bi ih okupao „čarobnom vodom", a sa onima koje pristanu ima i seksualne odnose, ubeđujući ih da je to jedini način da „istera đavola" iz njih.

đavolica

Ovu bizarnu priču otkrila je jedna od žrtava valjevskog maga. Ona u ispovesti za Press kaže da se za pomoć ovom vidovnjaku obratila jer joj je brak iznenada zapao u veliku krizu, nadajući se da će joj „isterivač đavola" pomoći da prevaziđe probleme.

Seansa trajala tri dana

- Kada sam došla u njegovu kući, najpre je ispred mene stavio ikonu Svete Petke i rekao mi da je celivam. Pored ikone nalazila se keramička činija sa vodom. On je gledao u nju i rekao mi je da smo deca i ja pod velikom magijom i da će nam se vrlo brzo desiti nešto veoma loše. Odveo me je u susednu prostoriju i rekao mi da je magija veoma „teška" i da jedino može da je skine tako što će me okupati. Pristala sam na to. Skinula sam svu odeću sa sebe i stala u lavor koji je postavio nasred sobe. Njegova žena je donela toplu vodu u loncu i odmah napustila prostoriju, a on je počeo da me kupa. Ta seansa trajala je punih sat vremena, prelazio je rukama po mom telu, bilo mi je sve to čudno, ali sam mislila da će mi pomoći - priča ova Valjevka, koja je insistirala da joj ne objavljujemo ime.

Vidovnjak je nesrećnu ženu ubedio da seansu mora da ponavlja tri dana zaredom, kako bi dala rezultate. Kada je došla treći put, rekao joj je da ne može da „skine" magiju sa nje ukoliko ne pristane na seksualni odnos.

- Posle jednočasovnog kupanja i dodirivanja, rekao mi je da se situacija u mojoj porodici jedino može popraviti ukoliko pristanem na seks sa njim. Rekao mi je da je to jedini način da on primi svu moju negativnu energiju i čini koje su mi bačene. Bila sam lakoverna i pristala sam. Povukao me je ka krevetu i svukao pantalone. Tada smo imali seksualni odnos - priča Valjevka, dodajući da je za tri tretmana unapred platila 500 evra i dala zlatni lanac, koji vredi isto toliko.

Tu, međutim, nije bio kraj njenim mukama. Vidovnjak ju je ubedio da na seanse dovodi i svoju maloletnu decu.

- Od ćerkice koja ima 11 godina tražio je da se skine. Pošto je dete stidljivo, pristala je da ostane samo u gaćicama. On ju je okupao u mom prisustvu. Sutradan sam dovela sina, ali nisam bila prisutna u prostoriji, a dečak nije želeo da priča o tome šta mu je vidovnjak radio - ispričala je ova žena.

a

„Ginekolog" iz Ljiga

Poslednji sličan slučaj zabeležen je 2007. godine, kada je jedan Beograđanin uhapšen zbog sumnje da je obljubio dve maloletne devojke. On je majku devojčica iz okoline Ljiga, koje su tada imale 17 i 12 godina, ubedio da su joj ćerke bolesne, pa je više puta imao seks sa njima. On je njihovoj majci rekao da ginekološke probleme devojčica može da otkloni tako što će spavati sa obe, jer u suprotnom zbog bolesti neće moći da imaju decu. Obljubu majka nije prijavila, već su „beogradskog maga" razotkrili policajci iz Ljiga.

Umesto da nakon vidovnjačkih seansi, kao što je očekivala, oseti boljitak, ova Valjevka se ubrzo razvela od muža, a deca su popustila u školi! Kada je shvatila da je prevarena, odlučila je da se obrati vlasniku privatne detektivske agencije Dejanu Kovačeviću, jer nije bila spremna da poniženje koje je doživela ispriča pred valjevskim policajcima.

Prevario mnogo žena

- Ja sam nasela na njegovu priču i odlučila sam da progovorim da druge žene ne bi doživele istu sudbinu. Devedesetih godina, četiri godine zaredom, gubila sam po jedno muško dete. Bebe su umirale nakon porođaja i to me je možda povuklo da verujem da se neke stvari ne dešavaju slučajno. Iako nikada do sada nisam odlazila kod vračara, porodični problemi su se samo gomilali, a ja sam umesto da ih sama rešavam, nažalost, tražila pomoć od pogrešnog čoveka - kaže ova Valjevka, koja je 20 godina radila pri Vojsci.

U detektivskoj agenciji „Poverljivo" kažu da ovo nije usamljen slučaj i da je valjevski lažni mag u proteklih nekoliko godina na sličan način prevario više žena, ali većina njih nije spremna da progovori o tome.

- Zasad nam se samo jedna žena obratila za pomoć i svu potrebnu dokumentaciju sa njenom izjavom predali smo Osnovnom tužilaštvu u Valjevu. Nakon otkrivanja ovog slučaja, došli smo do saznanja da je lažni vidovnjak prevario još mnogo žena, ali i pojedine muškarce, koji su dolazili iz cele Srbije - kaže Dejan Kovačević.

U Osnovnom tužilaštvu u Valjevu potvrdili su nam da su primili prijavu prevarene Valjevke i da će ceo slučaj vrlo brzo biti ispitan.

Нема коментара: