brojač poseta

среда, 17. март 2010.

Pajčinova i Kapisoda nađeni mrtvi

Pop pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu na Voždovcu. Najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda
Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda
Tela Pajčinove i Kapisode sa prostrelnim ranama pronašla je majka pevačice u svom stanu u Nikšićkoj ulici. U MUP-u su naveli da je istraga u toku, ali da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu. Prema dostupnim informacijama, Filip Kapisoda je prvo ubio Pajčinovu, a potom izvršio samoubistvo.

O tome svedoči i činjenica da je pored njegovog tela pronađen pištolj i prostrelna rana u potiljku. Tragedija se desila oko 18 časova.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je uviđaj i dalje u toku.

"Pretpostavke su da je u pitanju ubistvo i samoubistvo.Potpunije činjenice daćemo tek nakon izvršenog uviđaja i same obdukcije. Po izjavi svodaka, u stanu su se začula i dva pucnja, koja su najverovatnije i bila smrtonosna za ova dva lica", rekao je Veljović.

Ispred zgrade u Nikšićkoj ulici gde su pronađena tela Kapisode i Pajčinove, okupio se veliki broj komšija, građana i estradnih zvezda.

(B92)
(B92)
Policija i dalje istražuje motiv ubistva, a detalji će biti poznati posle uviđaja. Tela manekena i estradne zvezde biće prebačeni na Institut za sudsku medicinu, gde će biti urađena obdukcija.

Kapisoda i Pajčinova su nedavno imali žučnu rasprvu. Komšije kažu da se iz njihovog stana na trećem spratu često čula svađa. Oni tvrde da je Kapisoda razvalio vrata da bi ušao u stan o čemu je policija bila obaveštena.

Prema nepotvrđenim informacijama, motiv ove tragedije je ljubomora.

Нема коментара: