brojač poseta

четвртак, 18. март 2010.

Kristijan nasrnuo na stražare!

Kristijan Golubović nasrnuo u Palati pravde na petoricu stražara jer mu nisu dozvolili da se pozdravi sa suprugom

1

Aleksandar Kristijan Golubović (41), nasrnuo je juče u Palati pravde na petoricu stražara prilikom sprovođenja istražnom sudiji! Golubović se iznervirao jer stražari nisu dozvolili njegovoj supruzi da se pozdravi sa njim. Stražari su ga jedva obuzdali, a saslušanje je odloženo jer se Golubović žalio sudiji na psihičke probleme.

Incident se dogodio juče pre podne u hodniku Palate pravde. Kristijan Golubović, koji je osumnjičen za trgovinu drogom, dovezen je iz Centralnog zatvora. On je imao lisice na rukama, a petorica stražara sprovodila su ga na saslušanje.

- Ispred kancelarije istražnog sudije, Kristijanova žena Suzana pokušala je da mu priđe i pozdravi se sa njim. Međutim, to stražari nisu dozvolili - kaže za Press izvor iz Palate pravde.

Kristijan je počeo da se otima, a stražari su jedva uspeli da ga obuzdaju.
- Hoćeš sada da te udarim! Nemoj bre da mi guraš ženu! - besno je uzviknuo Golubović.

Jedan od stražara se iznervirao ovakvim ponašanjem i upitao Kristijana šta je rekao.
- Ne diram ja tvoju ženu i pazi šta govoriš da ne bi bilo problema - odgovorio je stražar koji je uz pomoć kolega uspeo da Golubovića gotovo ugura u kancelariju!

Saslušanje u istrazi protiv Golubovića povodom zahteva tužilaštva za proširenje istrage odloženo je za 29. mart, na njegov zahtev.
- Golubović se žalio istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu na psihičke probleme koje ima poslednjih dana, kao i na visok pritisak, zbog čega loše spava - kazao je njegov branilac Nikola Todorović. Potom su stražari izveli Kristijana iz sudijine kancelarije, a straža je dozvolila bračnom paru da razmeni nekoliko poljubaca.

Aleksandru Goluboviću, koji se u Okružnom zatvoru nalazi od 16. januara, produžen je pritvor na još mesec dana kao i njegovoj majci Milanki Golubović (60), Safetu Ibroviću (38), Mirsadu Fujaljkiću (20) i Urošu Vukoviću (20). Više tužilaštvo u Beogradu zatražilo je sredinom februara proširenje istrage protiv Golubovića i pripadnika njegove grupe jer postoji osnovana sumnja da su izvršili udruživanje radi vršenja krivičnih dela i trgovine drogom. Ova grupa se tereti da se u dužem vremenskom periodu bavila trgovinom narkoticima na liniji Novi Pazar - Beograd, a on se sumnjiči i za držanje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Golubović i članovi njegove grupe uhapšeni su prilikom primopredaje droge ispred crkve svetog Marka u Beogradu.

Нема коментара: