brojač poseta

субота, 20. март 2010.

Kinez ubio dečaka i pojeo mu mozak da bi se izlečio od epilepsije

Kinez Vang Čaoću iz sela Kićijan ubio je 11-godišnjeg dečaka Lija Ćuetanga i pojeo mu mozak zajedno sa crvima i mravima, uveren da će se tako izlečiti od epilepsije.

Stravično... Telo dečaka našli u polju

Dečaka su našli zakopanog u polju kraj susednog sela, pet kilometara od njegove kuće. Lobanja mu je bila otvorena i nije imao mozak.
Majka dečaka Ju Čaohu zabrinula se kad joj se sin nije vratio kući do kasno uveče.

- Pao je mrak, a sina nije bilo nigde u selu. Čak sam molila starešinu sela da mu na radiju poruči da dođe na večeru. Ne mogu da podnesem pomisao na to šta mu se sve dogodilo, imam noćne more - ispričala je majka.

Dečakovo telo nađeno je posle nekoliko sati potrage nakon što je jedan seljak ispričao policiji da je video muškarca kako kleči nad detetom u polju i drži ga za vrat. Seoski starešina Vang Venzhong nakon toga je našao dva krvava kamena u polju, a zatim i dečakovo telo nedaleko odatle.
Strahuje se da je Vang ubio i devojčicu od samo tri godine koja je nestala istoga dana kad i 11-godišnji dečak. Telo devojčice nađeno je u javnom toaletu sa posekotinom od noža na glavi. Policija istražuje da li su ubistva povezana.

Нема коментара: