brojač poseta

среда, 06. јануар 2010.

Stanovi za elitu od 990.000 do čak tri miliona evra

U srcu Dedinja, na mestu nekadašnjeg elitnog beogradskog „Koling kluba", uveliko niče jedno od najekskluzivnijih stambenih naselja u Evropi

s
Najekskluzivnije naselje na Dedinju

U ovom „stambenom kondominijumu" (stručni naziv) biće ukupno 18 stanova, najmanji ima 220 kvadrata i košta 990.000 evra. Cena najvećeg stana, ekskluzivnog penthausa, viša je od tri miliona evra!

U kompaniji „Koling", koja gradi ovaj ekskluzivni objekat, kažu da je i pored za srpske prilike ogromnih cena interesovanje kupaca veliko.

- Kupci ovih stanova su uspešni ljudi iz svih sfera života. Kod nas se ne kupuju stanovi samo zbog prestiža, već zbog jedinstvene lokacije i vrhunskog kvaliteta gradnje i opreme kakva se retko viđa na ovim prostorima - objašnjava za Press član upravnog odbora „Kolinga" Ilija Čanković, i navodi da je ekskluzivna hrastova stolarija koja se ugrađuje u njihov objekat na Dedinju ista ona stolarija koja je ugrađena u rezidenciju predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva!

a
Pola miliona evra za očuvanje stabala

Pola miliona evra za očuvanje stabala
U kompaniji „Koling" posebno su ponosni na činjenicu da je tokom gradnje ovog objekta sačuvano zelenilo po kojoj je lokacija „Koling kluba" nadaleko čuvena. U očuvanje stogodišnjih stabala uloženo je čak 500.000 evra.
- Posebno smo ponosni na izuzetno redak par tisa, koji smo sačuvali kao deo budućeg objekta... - objašnjava Čanković.

- Sve je ovde na vrhunskom nivou, o svakoj sitnici se vodilo računa. Čitav kondiminijum je ograđen, stanari će imati vrhunski komfor, bezbednost i sigurnost, a čitav objekat je podzemno povezan sa višenamenskim poslovnim objektom u kome će stanari moći da koriste usluge restorana, bazena, SPA centra, fitnesa - objašnjava Čanković, koji ne želi da otkrije nijedno ime budućih stanara najekskluzivnijeg objekta na Dedinju.

- Diskrecija je nešto što garantujemo našim kupcima. Oni će ovde imati uslove za život kao u najekskluzivnijim naseljima u zapadnim zemljama... Tako su, na primer, svi plafoni u stanovima visoki 3,2 metra, opremljeni su najboljom sanitarijom i keramikom, svaka soba ima svoje kupatilo, svaki stan ima najmanje po dva garažna mesta, klimatizacija je centralna, obezbeđen je i centralni usisivač... Svi stanari će moći da uživaju i u parku sa fontanom i stazama koje se greju, zelene terase i krovovi će imati automatsko zalivanje... - navodi naš sagovornik.

Нема коментара: