brojač poseta

уторак, 26. јануар 2010.

Ruskog preduzetnika umalo ubile supruga i njena ljubavnica

Ruski preduzetnik Sergej Timin (48) preživeo je 126 udaraca pajserom i sekirom koje su mu zadale supruga Tatjana i njena ljubavnica, policajka Julija Pavljukova.

1
Nema sreće sa  ženama... Sergej se oporavlja
Nema sreće sa ženama... Sergej se oporavlja

Njih troje su se svađali u Sergejevom stanu u Nižnji Novgorodu oko 2,3 miliona evra koje je supruga Tatjana htela da prisvoji posle razvoda. Budući da nisu mogli da se dogovore, žene su postale agresivne.

- Nisam uspeo ni da sednem, a jedna od njih me je udarila sekirom po potiljku. Nisam se onesvestio. Njih dve su nastavile da me udaraju, ali sam nekako uspeo da pobegnem iz stana - ispričao je Sergej za ruske medije.

Komšije su čule krike iz stana i pozvale policiju.

Sergej, koji je uspeo da pobegne besnim ženama, otišao je direktno u bolnicu. Lekar Nikolaj Melekin, koji ga je primio, kaže da se čovek pojavio sa mnogo rana na glavi.

2
Četiri dana bio na intenzivnoj nezi...  Sergej Timin preživeo 126 udaraca sekirom i pajserom
Četiri dana bio na intenzivnoj nezi... Sergej Timin preživeo 126 udaraca sekirom i pajserom

- Timin je izgubio mnogo krvi, pa smo mu dali infuziju. On je četiri dana bio na odeljenju intenzivne nege. Njegovo stanje je sada stabilno - naveo je doktor Melekin.

Sergejeva supruga Tatjana, nakon neuspelog pokušaja da ubije muža, dobila je nervni slom i završila u psihijatrijskoj bolnici, a njena ljubavnica Julija je uhapšena.

Нема коментара: