brojač poseta

недеља, 24. јануар 2010.

Otkrila aferu sa Obaminim savetnikom

Javoni Vilkins platila je 300.000 dolara za štampanje džambo plakata kojima je otkrila svoju osmogodišnju aferu s oženjenim Čarlsom Filipsom, Obaminim savetnikom i predsednikom „Orakla"

s1
Otkrila aferu sa  Obaminim savetnikom

Naime, nakon što se Obamin savetnik Filips odlučio da se vrati svojoj ženi i prekine aferu sa Vilkinsonovom, ostavljena ljubavnica odlučila je da plati 300.000 dolara za izradu bilborda, na kojima se nalazi njihova slika, imena i tekst „You are my soulmate forever" (Ti si moja srodna duša zauvek).

Otkrila aferu sa  Obaminim savetnikom

Poruke... Dokazi na sajtu

Plakati visoki kao trospratnica, koji otkrivaju ljubavnu aferu čoveka kog je predsednik Obama postavio u odbor koji bi naciju trebalo da izvuče iz krize, nalaze se širom SAD. Na dnu plakata nalazi se link za sajt posvećen vezi Javoni i Čarlsa. Sajt sadrži fotografije ljubavnog para s brojnih putovanja, ljubavne poruke, ulaznice s koncerata, utakmica i Obamine inauguracije. Jedan poster nalazi se na Brodveju, u blizini Tajms skvera, na jednom od najboljih oglasnih mesta na svetu. Još dva viđena su u Njujorku, jedan u Atlanti i jedan u San Francisku, gradu gde gospođica Vilkins živi, a Čarls ima porodičnu kuću.

Ljubavničin iznenađujući potez urodio je plodom. Obamin savetnik prikovan je na stub srama, zbog čega je bio prisiljen da prizna ljubavnu aferu.

- Imao sam vezu s Javoni Vilkins koja je trajala osam i po godina. Procedura za moj razvod pokrenuta je 2008. Od tada gospođica Vilkins i ja više nismo u vezi - napisao je 50-godišnji Filips.

s2
Otkrila aferu sa  Obaminim savetnikom

S obzirom na to da kompanija „Orakl" 27. januara priprema spektakularan celodnevni lajv događaj, pojavile su se insinuacije da je ceo slučaj namešten zbog propagande.

U međuvremenu, Filips se pomirio sa suprugom Karen. Par je viđen na jednoj gala svečanosti u Njujorku.

Нема коментара: