brojač poseta

понедељак, 04. јануар 2010.

„Golf" se velikom brzinom zakucao u ogradu mosta, poginuo suvozač

U saobraćajnoj nesreći na putu Ribarevine - Berane poginuo je Milan Živković (20) iz bjelopoljskog sela Crnča, dok je teško povređen njegov komšija, vozač „golfa" Nikola Ćorović (24)

s
„Golf" se velikom brzinom zakucao u ogradu mosta, poginuo suvozač

Nesreća se dogodila u subotu uveče kada je Ćorović, upravljajući „golfom 3", izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u ogradu mosta.

- „Golf" je od siline udarca potpuno uništen! Automobil se kretao velikom brzinom. Magistrala je bila klizava, a vozač je sleteo sa puta. Milan Živković koji je bio na mestu suvozača ispao je iz kola, samo mu je noga ostala unutra. On je preminuo od teških povreda na licu mesta - rekao je policajac koji je među prvima stigao na mesto nesreće.

Doktor Duško Miladinović, hirurg u bjelopoljskoj Opštoj bolnici, rekao je da je vozač Nikola Ćorović zadržan na hirurškom odeljenju.

- Nikola ima teške povrede, ali je van životne opasnosti. Stanje mu je stabilno iako je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, slomljene su mu ruke i rebra - kazao je dr Miladinović.

Uviđaj su, pored policajaca, obavili istražni sudija Dragan Mrdak, zatim tužilac Mirko Bulatović i veštak saobraćajne struke Milinko Čabarkapa.

Нема коментара: