brojač poseta

уторак, 08. децембар 2009.

Drugi najbolji posao na svetu

Internet stranica „letsbajit" (letsbuyit.com) objavila je oglas za „drugi najbolji posao na svetu", posle onog koji je podrazumevao čuvanje australijskog ostrva za basnoslovnu platu.

1
Konkurs...  Traži se savetnik za kupovinu
Konkurs... Traži se savetnik za kupovinu

Traži se saradnik koji će morati mesec dana da putuje po svetu. U svega 30 dana pobednik će morati da obiđe svetske šoping meke poput Berlina, Hongkonga, Londona, Milana, Njujorka, Pariza i Tokija gde će upoređivati kulture kupovine.

Takođe, u svom istraživanju će pobednik pronalaziti najbolje načine i lokacije za cenkanje, a dnevne izveštaje će pisati na svom blogu. Budući saradnik će putovati avionom u najvišoj klasi, noćiti u najluksuznijim hotelima i uživati u svim blagodatima svetskih metropola.

Plata pobednika iznosi 5.000 evra, a za kupovinu po gradovima predviđen je budžet od dodatnih 10.000 evra. Konkurs je otvoren do 14. decembra, a potencijalni kandidati moraju da pošalju svoju biografiju i video-prezentaciju sa objašnjenjem zašto su upravo oni najbolji kandidati za posao međunarodnog šoping-savetnika.

1 коментар:

posao је рекао...

Dobar blog. Hvala