brojač poseta

понедељак, 30. новембар 2009.

Simbolične cene karata u kampanji "Evropa za sve nas"

Aviokompanija "Jat ervejz" (Jat Airways) saopštila je danas da će od 19. decembra, za kada je najavljeno ukidanje šengenskih viza, prodavati karte po ceni već od 19 evra po pravcu iz Beograda ka šengenskim destinacijama

Prodaja karata sa tom cenom planirana je u pravcima iz Beograda ka Amsterdamu, Atini, Berlinu, Briselu, Kopenhagenu, Diseldorfu, Frankfurtu, Ljubljani, Milanu, Parizu, Rimu, Solunu, Stokholmu, Štutgartu, Trstu, Beču i Cirihu.
Karte će se prodavati od 1. decembra. do 12. januara putem sajta www.jat.com, pozivom na besplatni telefon 0-800-111-528, kao i u svim poslovnicama nacionalnog avioprevoznika u Srbiji i svetu.
Karte po promotivnim cenama, u koje nisu uključene takse i dodatne naplate, važiće za putovanja od 19. decembra do 12. januara i prodavaće se dok se ne popune sva mesta u avionu.
Iz "Jata" najavljuju da će u narednom periodu, u sklopu mera kojima se sistemski podiže kvalitet usluge, za putnike nacionalnog aviprevoznika biti obezbeđene i mnoge druge pogodnosti.
Među tim pogodnostima, koje su na raspolaganju putnicima već duže vreme, jeste i program „Let više", koji podrazumeva da svako ko u toku jedne godine avionima nacionalnog avioprevoznika obavi pet povratnih ili 10 putovanja u jednom smeru, dobija jednu besplatnu povratnu kartu sa pravom rezervacije, navodi se u saopštenju.

Нема коментара: