brojač poseta

среда, 21. октобар 2009.

Uhapšena još dva člana narko-mafije, kod jednog nađeno 540.000 evra!

Specijalno tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala saopštilo je da su u nastavku akcije vezane za zaplenu oko 2.200 kilograma kokaina u Urugvaju uhapšeni Dragan Labović (36) iz Berana i Dragan Kragović (33) iz Pljevalja.

Dragan L. uhapšen u džipu „BMW X6" na Mostarskoj petlji. Kod njega je pronađeno pola miliona evra ... Izvor blizak istrazi

Labović i Kragović se terete da su članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe koja je nabavljala kokain iz Južne Amerike.

Policija je uhapsila Dragana Labovića na Mostarskoj petlji u „BMW-u X6".

- Dragan je bio sam u džipu. Specijalci su ga bukvalno izvukli iz vozila i stavili mu lisice. Policija je oduzela njegov džip, crnogorskih registarskih oznaka, kao i 540.000 evra koji su kod njega pronađeni - navodi naš izvor blizak istrazi. Dragan Labović poznat je policiji odranije i smatra se jednim od važnijih ljudi u takozvanoj „beranskoj grupi", koja spada u jedan od jačih crnogorskih kriminalnih klanova.

Dragan Kragović je uhapšen u jednom kafiću u Tržnom centru „Piramida" na Novom Beogradu. On je uhapšen u kafiću koji je bio pun gostiju, koji su zalegli na pod strahujući da će doći do pucnjave.

U utorak su u Kragujevcu i Beogradu uhapšene još tri osobe, za koje se takođe sumnja da su članovi ove međunarodne kriminalne grupe koja je švercovala ovu drogu iz Urugvaja. Tokom akcije koju sprovode Specijalno tužilaštvo, BIA i MUP u noći između utorka i srede uhapšeni su Dejan Dakić, Miloš Pandrc i Radan Adamović. Podsetimo, pre nekoliko dana uhapšeni su i Željko Vujanović, Marko Bulatović i Nikola Pavlović.

Нема коментара: