brojač poseta

среда, 21. октобар 2009.

Ubijen dok je sekao drva!

Nihad Šaćirović (30) ubijen dok je motornom testerom sekao hrast u selu Kneževići kod Novog Pazara. Sumnja se da ga je iz lovačke puške ubio rođak zbog spora oko međe. Policija traga za ubicom

Osumnjičeni je nakon zločina otišao u svoju kuću i ostavio pušku. Porodici je saopštio šta je uradio i zatim je pobegao u šumu ... Salih Karišik, okružni javni tužilac u Novom Pazaru

Tridesetogodišnji Nihad Šaćirović iz sela Čašić Dolac ubijen je dok je sekao hrast u susednom selu Kneževići. Sumnja se da ga je iz lovačke puške usmrtio stariji rođak, sa kojim se Šaćirović sporio oko imanja. Policija traga za ubicom.

Nesrećni Šaćirović ubijen je jednim hicem.

- Prema dosadašnjim saznanjima, ubijeni Šaćirović je na rubu šume motornom testerom sekao hrast. Tada je na njega ispaljen hitac iz lovačke puške - kaže okružni tužilac u Novom Pazaru Salih Karišik.

Prema njegovim rečima, čovek na koga se sumnja da je počinio ubistvo je rođak Šaćirovića. On je nakon zločina otišao u svoju kuću i ostavio pušku. Porodici je saopštio šta je uradio i zatim je pobegao u šumu.

Prema rečima komšija, ubistvo se dogodilo najverovatnije zbog svađe rođaka oko šume.

- Njih dvojica su se najverovatnije sukobila oko međe. Često su se svađali oko imanja. Ipak, niko nije verovao da će se ovako završiti - kaže jedan od suseda.

Prema njegovim rečima, nastradali Šaćirović nije bio oženjen, a izdržavao se radeći fizičke poslove.

- Živeo je teško, a pored fizičkog posla, zarađivao je i prodajući drva. Ovo što se dogodilo sve nas je zateklo, posebno jer je reč o rođacima - kaže ovaj komšija, i dodaje da meštani oba sela s nevericom gledaju na ono što se desilo, jer se ovakav zločin ne pamti u Kneževićima i Čašić Dolcu.

Policijska uprava u Novom Pazaru oglasila se šturim saopštenjem. Ona je potvrdila da je u selu Kneževići pronađeno telo N. Š. (30) iz sela Čašić Dolac. Uviđaj su izvršili istražni sudija Okružnog suda i službenici policije u prisustvu okružnog tužioca. Kako je saopšteno, na osnovu dokaza sa lica mesta utvrđeno je da je u pitanju nasilna smrt, i dodaje se da je policija identifikovala izvršioca i da se za njim traga.

Нема коментара: