brojač poseta

уторак, 13. октобар 2009.

(Ne)očekivano: I Đani izašao sa „Farme"

Saša Ćurčić juče napustio Pinkovo seosko imanje, zbog čega neće dobiti honorar! Nekoliko dana bio je u velikoj krizi i pokazivao drastične promene raspoloženja

Đani Ćurčić

Tražio narodnjake na oproštajnoj žurki... Đani

Saša Ćurčić juče je svojevoljno napustio rijaliti-šou „Farma"! Kako saznaje Press, Đani je nekoliko puta najavljivao odlazak sa Pinkovog seoskog imanja, a juče pre podne definitivno je odlučio da nakon 24 dana izađe sa „Farme", zbog čega je ostao bez honorara!

- Đani je nekoliko dana bio u velikoj krizi i pokazivao nagle i drastične promene raspoloženja. Nekoliko puta je najavljivao odlazak sa „Farme", a juče je definitivno odlučio da napusti šou. Iako su producenti pokušali da ga spreče u tome i insistirali da razgovara sa psihologom, Đani se pre podne spakovao i otišao sa imanja u Barajevu. S obzirom na to da je, kao i Nikola Hadži Nikolić, svojevoljno napustio „Farmu", Đani neće dobiti ni dinar za učestvovanje u šouu - kaže izvor Pressa blizak produkciji.

Sandra Obradović

Zaljubio se u Anu, pa u Sandru

Producenti su pokušali da Đanija zadrže na „Farmi" dovođenjem misice Sandre Obradović, koja je za dva dana uspela da osvoji srce bivšeg fudbalskog asa. Saša je priznao da se zaljubio u misicu, koja je rekla da ne odbacuje mogućnost veze sa njim.

- Treba da upoznam dečka. Možda onda i bude nešto između nas - rekla je manekenka.

Pre Sandre, Saša se zaljubio i u pevačicu Anu Nikolić, a nakon njenog odlaska patio je i odbijao da jede. (A. R.)

Kontroverzni fudbaler najavio je svoj odlazak na žurki koja je na „Farmi" organizovana u ponedeljak veče.

- Pustite malo narodnjake! Ljudi, meni je ovo poslednje veče. Izlazim, ovo je moj ispraćaj! Video sam disk Dejana Matića. Jedan Dejan Matić, pa onda deset zabavnjaka - vikao je Đani i zapretio da će polomiti muzičku mini-liniju:

- E, sad ću da bacim komponentu (muzičku) kroz prozor! Kroz zatvoreni prozor! Vi se sa mnom zaje*avate!

Viktorija je pokušala da ga smiri:

- Idi u kuhinju, spremi se za pokret, sad ću ja da ti pustim pesmu! - rekla je pevačica.

Međutim, umesto narodnjaka farmeri su pustili Mocartovu kompoziciju. Đani se zaleteo, skočio na trpezarijski sto i „zaplivao", a zatim je sa Viktorijom izveo baletsku tačku. Maja Nikolić je pri kraju žurke, oko pet ujutru, poručila: „Ma, ovde niko nije normalan!"

Нема коментара: