brojač poseta

понедељак, 12. октобар 2009.

Namešteni MTV skandali!

Dodele MTV nagrada poligon su za režirane incidente - od strastvenog poljupca Madone i Britni Spirs do bahatog ponašanja Kanijea Vesta

Britni Spirs, Madona

PODGREJALE MAŠTU MILIONA MUŠKARACA... Pop princeza Britni Spirs i pop kraljica Madona na dodeli MTV nagrada 2003.

Pred objavljivanje dobitnika nagrade za najboljeg regionalnog MTV izvođača, gde je favorit srpski bend „Darkvud dab", Press podseća na nameštene skandale koji su postali zaštitni znak ove televizije - od poljupca Madone i Britni Spirs, do bahatog ponašanja repera Kanijea Vesta.

Skandal, koji je skrenuo pažnju sa glavnog programa ovogodišnjih MTV video-nagrada, bio je naizgled spontan i prostački potez Kanijea Vesta, koji je pijan izašao na binu i kantri pevačici Tejlor Svift oteo mikrofon dok je primala nagradu za najbolji spot. Ceo svet pričao je o njemu, ali i o njoj. Čak je i američki predsednik Barak Obama poručio da je Kanije kreten! Takvih nameštenih „pozorišnih predstava" na svetskim binama ima mnogo i cilj je jasan - da se što više privuče pažnja javnosti.

Nekoliko meseci ranije dogodio se skandal i na dodeli američkih MTV nagrada, koja je postala poligon za najčudnije zamisli holivudskih majstora senzacije. Glumac Saša Baron Koen, koji promoviše svoj alter ego - austrijskog gej novinara Bruna, polugo se zadnjicom prilepio uz lice Eminema. Reper je poludeo i istog trenutka napustio dodelu nagrada, a ni do danas nije jasno da li je Eminemov gnev bio iskren ili je bio deo brižljivo planiranog scenarija, sa ciljem da se publika seti nekada najtiražnijeg repera na svetu.

Bruno „sleće" na Eminema

INCIDENT... Bruno „sleće" na Eminema

Madona je jedna od vodećih zvezda koja je namerno smišljala skandale o sebi. Katolička crkva i mnoge vlasti su je anatemisale, ali je ostala na vrhu i postala uzor svim skandal-majstorima. Setimo se samo čuvenog poljupca na dodeli MTV nagrada 2003, kada je kraljica popa privukla mlađanu Britni Spirs, a onda i Kristinu Agileru i pred milionskim auditorijumom poljubila ih u usta. Slika poljupca tri najpopularnije pevačice mesecima je okupirala medije u celom svetu.

Još krajem osamdesetih godina prošlog veka Madona je snimila spot za pesmu „Like a Prayer", u kome se ljubi sa tamnoputim Isusom Hristom dok krstovi gore. Iako su je mnogo osudili zbog toga, na 25. dodeli MTV nagrada njen spot proglašen je za „najrevolucionarniji spot svih vremena"!

Lejdi Gaga - i muško i žensko

Za pevačicu Lejdi Gagu jedni tvrde da je transvestit, drugi da je žensko, a treći su uvereni da pevačica ima oba polna organa! Nakon što je otvoreno priznala da je biseksualka, pojavile se fotografije koje ukazuju da Lejdi Gaga možda i nije žensko.

- To nije nešto čega se stidim, ali ne pričam svima. Istina je, imam i muški i ženski polni organ, ali smatram se ženom. To je samo mali penis i stvarno ne utiče na moj život. O tome nisam nikada pričala jer mi nije bilo važno - izjavila je Lejdi Gaga.

Imuni na skandale nisu ni Džastin Timberlejk i njegova koleginica Dženet Džekson. U poluvremenu Superbola 2004. mladi pevač strgao je deo haljine sa Dženet i pokazao svetu njenu desnu dojku! Posledica ovog „slučajnog" događaja bila je odluka američkih mreža da čak i sportske prenose, kao što je Superbol, rade sa nekoliko sekundi zakašnjenja da bi nadležni „cenzor" u TV kući mogao da iseče sporni momenat.

Džastin Timberlejk nedavno je bio čest gost na Madoninim nastupima, sa kojom je izvodio duet pesmu „4 minutes". Tada mu se pop ikona suviše približila i otplesala vrući ples uz njega, što su mediji okarakterisali kao „strašno" i „neprilično za ženu koja može da mu bude majka".

Нема коментара: