brojač poseta

понедељак, 12. октобар 2009.

Jurio prostitutku s pištoljem po ulici

Policija je privela izvesnog Ogija zbog sumnje da je zlostavljao prostitutku M. P. (17) iz Kraljeva. M. P. je ispričala da ju je Ogi čitavu noć držao u stanu na Slaviji i da je tek pred jutro uspela da pobegne

Prilikom pretresa Ogijevog stana pronađena izvesna količina kokaina i pištolj

Priveden na ulici... Prilikom pretresa Ogijevog stana pronađena izvesna količina kokaina i pištolj

Operativci beogradske policije priveli su juče oko 12 sati muškarca, čiji je nadimak Ogi, zbog sumnje da je maloletnu prostitutku M. P. iz Kraljeva držao zaključanu u stanu u Njegoševoj ulici čitavu noć. Kada je uspela da pobegne M. P. (17) ga je prijavila policiji koja je u njegovom stanu zaplenila pištolj i izvesnu količinu kokaina, koji mu, kako se sumnja, pripadaju.

M. P. policiji prvo ispričala da je oteta i silovana

Rekla, pa porekla... M. P. policiji prvo ispričala da je oteta i silovana

Ovaj slučaj otkriven je pošto je M. P. juče oko 12 sati pobegla iz stana u Njegoševoj i pomoć zatražila od stanara obližnje zgrade u ulici Prote Mateje. Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, ona je u prvom trenutku prijavila policiji da je oteta i silovana, da bi kasnije, po prijemu u Urgentni centar, promenila izjavu i rekla da nije silovana, nego samo protiv svoje volje zaključana u kući.

- Prema devojčinim rečima, ona je došla u stan u Njegoševoj u subotu oko 2 sata. Rekla je da se bavi prostitucijom, a otišla je u stan nakon telefonskog poziva klijenta. Očigledno je da se tu konzumirao kokain, ali još nije poznato da li je u stanu bilo više klijenata ili samo privedeni muškarac - kaže naš sagovornik.

Pošto je po dogovoru M. P., kako priča sagovornik Pressa, u tom stanu trebalo da ostane nekoliko sati, juče ujutru odlučila je da krene kući, ali joj Ogi to nije dozvolio. Pokušavala je da ga ubedi da je pusti:

- M. P. je rekla da joj je taj čovek pretio pištoljem. Uspela je da iskoristi trenutak njegove nepažnje, da se ogrne mantilom koji joj je bio pri ruci i istrči iz kuće. Međutim, Ogi je sa pištoljem krenuo za njom, sustigao je i udario drškom u glavu i vilicu - navodi naš sagovornik.

Devojka je, ipak, uspela da se otrgne i pobegne niz ulicu Prote Mateje. Pozvonila je na interfon zgrade broj 21 i zamolila stanara koji joj se javio za pomoć. Otvorio joj je muškarac i pustio je u svoj stan:

- Devojci je bila potrebna pomoć. Pustio sam je da uđe i dao joj nešto odeće. Zatim smo pozvali policiju koja ju je odvela - ispričao je novinarima.

Policijski inspektori brzo su došli do zgrade u Prote Mateje. Razgovarali su sa devojkom, koja im je rekla da je silovana i prisilno držana u stanu od subote u 2 ujutru. Kasnije je, međutim, promenila iskaz tvrdeći da nije silovana. Ogija su sreli na ulici i odmah ga priveli.

- U stanu u Njegoševoj pronašli smo kokain i pištolj, ali i mrlje od krvi za koje se pretpostavlja da su M. P. i da su nastale zlostavljanjem. Pretres stana trajao je nekoliko sati - navodi naš sagovornik.

Stan u kojem ju je, kako tvrdi M. P., osumnjičeni držao zaključanu nalazi se u kući u dvorištu zgrade. Stanari kažu da znaju da Ogi stanuje tu i da su ga povremeno viđali u prolazu, ali da ne znaju ništa više o njemu.

- Videla sam ga samo nekoliko puta. Nisam pojma imala šta se dešava u zgradi. Deca su se igrala u dvorištu i odjednom je nešto jako puklo, a zatim smo videli policiju u tom stanu - ispričala nam je stanarka zgrade u kojoj se sve dogodilo.

Нема коментара: