brojač poseta

уторак, 01. септембар 2009.

U bunar bačen narko-diler!

Identifikovano telo nađeno u zavarenom buretu u bunaru kod Titela. U pitanju je D. R. (35), narko-diler iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen još pre tri godine

Bunar u ataru sela Lok u koji je ubačen leš mladića iz Beograda

Stravičan zločin... Bunar u ataru sela Lok u koji je ubačen leš mladića iz Beograda

Novosadska policija identifikovala je mladića koji je ubijen i u zavarenom buretu bačen u bunar kod Titela. Utvrđeno je da se radi o D. R. (35) iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen pre tri godine. Kako Press saznaje, D. R. je bio poznat policiji zbog trgovine drogom, silovanja, razbojništava i krivičnih dela.

Telo mladića pronašli su prekjuče stočari koji su pokušali da očiste bunar u ataru sela Lok kod Titela. Oni su izvukli metalno bure čiji je poklopac bio zavaren. Kada su nekako otvorili bure, u njemu su pronašli telo nesrećnog mladića.

- Prvi rezultati istrage pokazali su da se najverovatnije radi o D. R. iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen 13. juna 2006. godine. Pretpostavlja se da je telo bačeno u bunar pre četiri meseca. Mladić je mučen pre nego što je ubijen, ali mu nisu polomljene kosti kako su preneli neki mediji. Zasad se ne zna da li je bio živ kada je ubačen u bure koje je zavareno - kaže sagovornik Pressa blizak istrazi, i dodaje:

- D. R. je odranije poznat policiji zbog trgovine drogom, silovanja, razbojništava i drugih krivičnih dela. Još uvek nije poznato kada je i gde ubijen, ali novosadska i beogradska policija intenzivno rade na ovom slučaju. Spisak osumnjičenih je već sada prilično sužen i ovaj slučaj bi trebalo da bude brzo rešen. D. R. je najverovatnije ubijen zbog poslova oko droge. Po načinu na koji je izvršen zločin jasno je da se radi o mafijaškom ubistvu. Njegovo ubistvo jasna je poruka suparničkim grupama.

On tvrdi da je D. R. nestao pre tri godine, ali je telo ubačeno u bunar pre nekoliko meseci.

- Telo sigurno nije bilo tri godine u tom bunaru. Ubice su se nedavno odlučile da leš prebace na drugo mesto, pa su ga ubacili u bure i bacili u taj bunar. Taj bunar smešten je na pašnjaku samo 20 metara od lokalnog puta Lok-Titel, kojim svakodnevno prolazi dosta vozila - rekao je naš izvor.

Zanimljivo je da je bunar pored puta Lok-Titel iskopan u neposrednoj blizini salaša u kojem je 40 dana držan poznati beogradski biznismen Milija Babović, nakon što su ga oteli pripadnici „zemunskog klana". Milija Babović kidnapovan je 24. marta 2002. godine i držan 40 dana do isplate. Za tu otmicu su osuđeni Milorad Ulemek, braća Miloš Simović i Aleksandar Simović, Vladimir Milisavljević, Milan Jurišić Jure, Dušan Krsmanović, Miladin Suvajdžić, Sretko Kalinić i Dejan Milenković.

Нема коментара: