brojač poseta

петак, 25. септембар 2009.

Milan izlazi iz VB-a ako ga budu vređali!

Milana Boričića (26), jedinog predstavnika Crne Gore u ovogodišnjem serijalu „Veliki brat", voditelj šoua Dragan Marinković Maca predstavio je kao „kršnog Crnogorca". Milanov brat Mladen Boričić kaže da će Podgoričanin napustiti kuću ako ga budu provocirali zbog fizičkog izgleda.

Vragolast... Milan je završio samo osnovnu školu

Vragolast... Milan je završio samo osnovnu školu

- Maca je takav, svakoga je provocirao, iako je ovo malo drugačiji slučaj. Nadam se da Milan to nije čuo, jer sam siguran da Maci ne bi ostao dužan. Milan nikako ne voli zatvoren prostor i mislim da zbog toga neće izdržati do kraja. Ipak, ako ga svi zavole i ako on zavoli njih, verovatno će naterati sebe da izdrži. Sa druge strane, iskreno se nadam da ga niko neće provocirati zbog izgleda, jer bi ga to nateralo da izađe - kaže Boričić za podgoričke „Vijesti".

Nova ljubav u kući!

Akteri nove ljubavne priče u „Velikom bratu" su starleta Jovana Pavlović i student Nikola Dančević! Posle zagrljaja i poljubaca, po podne su proveli na lejzi begovima u dvorištu, a zatim su u spavaćoj sobi stišavali razbuktale strasti.

Mladen dodaje da je njegov brat ušao u kuću VB da bi stekao što više prijatelja.

- Veoma je društven i kada nekoga zavoli, dao bi život za njega. Ima mnogo drugova i oni prepoznaju njegov pozitivan stav o životu i njegov humor. Možda je stalna težnja da bude okružen prijateljima njegov način da nadomesti svoj fizički nedostatak. Mislim da je njegov razlog ulaska u kuću upravo ta želja da bude u centru pažnje i da stekne što više prijatelja - kaže Mladen.

Nezaposleni mladić je pre ulaska u šou rekao da želi da postane glumac, jer je „to najlepši posao na svetu". Svojevremeno je radio u auto-servisu i na parkingu.

- Završio je samo osnovnu školu. Upisao je srednju, ali je bio prilično vragolast, imao mnogo jedinica i napustio je. Kasnije se zaposlio u servisu, da bi zatim našao dobar posao kao radnik na parkingu. Tu je opet bio vragolast, šalio se više nego što bi trebalo i izgubio je posao. Sada ne radi - kaže Mladen, i dodaje da je siguran da će se Milanu dopasti neka devojka u kući.

Нема коментара: