brojač poseta

уторак, 29. септембар 2009.

Leskovac: Upao u zatvor i pucao u zatvorenika

U otvoreni deo leskovačkog zatvora sinoć upalo maskirano lice i pucalo zatvoreniku u potkolenicu. Napadač je pobegao iz zatvora, objavio je FoNet.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Srbije potvrdila je da je nepoznata osoba ranila iz pištolja osuđenika V.M. koji je na odsluženju kazne u leskovačkom zatvoru.

U saopštenju se navodi da se incident dogodio u ponedeljak, oko 19.30 sati, u otvorenom delu Okružnog zatvora u Leskovcu. V.M. je ranjen u potkolenicu i zbrinut u Urgentnom centru u Leskovcu, nakon čega je vraćen u zatvor.

Pripadnici policije su odmah izvršili uviđaj i obavestili zamenika okružnog javnog tužioca i istražnog sudiju Opštinskog suda u Leskovcu, navodi se u saopštenju.

Agenciji Beta je u leskovačkoj policiji rečeno da je V. M. (36) iz Aleksinca ranjen tokom šetnje u otvorenom delu zatvorskog kruga.

Na V. M. je nepoznati muškarac sa fantomkom na glavi pucao iz pištolja marke 765, "Zastavine" proizvodnje.

U policiji je Beti rečeno da je napadač presekao jednu žicu na visokoj bodljikavoj ogradi, prišao iza leđa V.M. i pucao mu u desnu potkolenicu, a potom pobegao istim putem.

Нема коментара: