brojač poseta

среда, 19. август 2009.

Uhapšen "Srpski Fricl" iz Ropočeva kod Sopota: Silovao svoje dve ćerke!

Zbog sumnje da je seksualno zlostavljao dve ćerke (16) i (19), od kojih je jedna gluvonema, prekjuče posle višesatne potere u Sopotu uhapšen Radoslav Jovičić Krivi (45). Supruga Edina (52) iz straha nije smela da prijavi supruga

Uhapšen "Srpski Fricl"

Šokantno... Kuća u Ropočevu u kojoj živi Radoslav Jovičić sa porodicom

Radoslav Jovičić (45), iz Ropočeva kod Sopota, uhapšen je prekjuče pod sumnjom da je silovao svoje dve ćerke! Policija veruje da je ovaj „srpski Fricl" seksualno zlostavljao šesnaestogodišnju i devetnaestogodišnju gluvonemu ćerku, a da je za sve znala i njegova supruga Edina (52), koja iz straha da će je ubiti nije smela da ga prijavi.

Hapšenje se dogodilo posle prijave meštana Ropočeva da njihov komšija Radoslav Jovičić, koga svi znaju pod nadimkom Krivi, siluje šesnaestogodišnju ćerku.

Kako Press saznaje od izvora u policiji bliskog istrazi, Jovičić je uhapšen u ponedeljak u popodnevnim satima posle višečasovne potere.

- Posle prijave da se u porodičnoj kuću Jovičića u Ropočevu događaju „čudne „ stvari, patrola je otišla na lice mesta. U kući inače živi Radoslav sa suprugom Edinom i četiri ćerke, a u zajednici sa njima stanuje i njihov dvadesetogodišnji sin sa porodicom. Kada je patrola stigla u kuću, zatekla je samo Radoslavljevu suprugu Edinu, koja je imala podlive na licu, jer ju je on pretukao. Zbog nasilničkog ponašanja i sumnje da je zlostavljao dve strarije ćerke, patrole su se dale u potragu za njim, ali je on od komšija saznao da ga je policija tražila. Zbog toga je bežao i skrivao se. Tek posle nekoliko sati pronađen je i uhapšen u Sopotu - priča sagovornik Pressa, i dodaje:

- Supruga Edina sarađuje sa istragom i ona nam je, nažalost, potvrdila sumnju da je Radoslav, koji je sklon nasilničkom ponašanju, seksualno zlostavljao dve starije ćerke. Obe devojke bile su u Beogradu na ginekološkom pregledu, koji je potvrdio da su razdevičene. Devetnaestogodišnja, starija ćerka, koja je gluvonema, potvrdila nam je da ju je otac silovao. To nam je potvrdila i majka, koja je izjavila da nije smela da prijavi muža jer se plašila da će je ubiti.

Međutim, u policiji kažu da šesnaestogodišnja ćerka odbija saradnju i negira izjave majke i sestre. Ona tvrdi da je otac nije napastvovao i da njena majka i starija sestra lažu, ali nije želela da odgovori ko joj je i kada oduzeo nevinost?!

Uhapšen "Srpski Fricl"

Izbezumljeni... Radoslavljevi ćerka, supruga i sin

Meštani Ropočeva rekli su nam da je Krivi često pijan i da tada tuče suprugu, kao i da je svima bilo sumnjivo njegovo ponašanje prema ćerki koja ima 16 godina.

- Ne znam ko ga je prijavio. On je dosta pio i lunjao po selu, nikada ništa nije radio. Petoro dece ima, ćerke imaju 19, 16, 14 i 12 godina, najstariji je sin, koji ima 20 godina, i već je oženjen i ima dvoje dece. Žena, sin i najstarija ćerka su ih sve izdržavali. Išli su i nadničili. Mislim da nikada nije tukao decu, ali je zato ženu Edinu često prebijao. Odavno se pričalo da Krivi siluje svoje ćerke. Da je prvo to radio najstarijoj ćerki jer je gluvonema i ne može nikome da kaže šta se desilo. Posle je počeo da zlostavlja mlađu ćerku. Priča se po selu i da je Edina njega i mlađu ćerku zatekla u kući tokom odnosa i da ju je tada on krvnički pretukao - ispričao nam je jedan meštanin Ropočeva.

Kada je ekipa Pressa pokušala u Ropočevu da razgovara sa Edinom Jovičić, ona je rekla da zbog sramote ne može ništa da kaže.

- Ne znam ko ga je prijavio. Dolazila je policija u kuću i tražila ga. Nije bio kod kuće, pa su se raspitivali gde bi mogao da bude. Nisam znala gde je. Posle sam čula da su ga uhapsili u Sopotu. Čim smo mi to čuli, ponovo se pojavila patrola. Ćerke i mene odveli su u stanicu da ispričamo šta se događalo u kući i kako se Radoslav ponašao prema nama. Sedam sati sam bila u stanici. Svašta su me pitali i ja sam im rekla istinu - objasnila nam je Edina Jovičić, supruga uhapšenog.

Нема коментара: