brojač poseta

недеља, 16. август 2009.

Ubijen, pa izbačen iz automobila!

Mrtav muškarac star između 35 i 40 godina, čiji identitet još nije utvrđen, pronađen je juče oko pola sata posle ponoći u Svetotrojeručkoj ulici ispred broja 5 u Zemunu. Kako se pretpostavlja, muškarac je ubijen na drugom mestu, a zatim izbačen iz automobila u pokretu

Ubijen, pa izbačen iz automobila!

Identitet žrtve nepoznat... Pretpostavlja se da je muškarac ubijen na drugom mestu

Telo ubijenog muškarca pronašao je taksista koji je prolazio ulicom oko 00.30 sati. Prema rečima jednog od komšija, taksista se zaustavio jer je video da se nešto nalazi na putu, a kada je shvatio da je to nečije telo i da leži u lokvi krvi, odmah je pozvao policiju.

Ubijeni muškarac ležao je na stomaku, glava mu je bila okrenuta ka putu, a noge su mu bile uz drvo.

- Kada ga je policija okrenula, videli smo da mu je glava skroz krvava. Izgledalo je kao da mu je neko sekirom rasekao glavu napola! Ogromna rana videla se uzdužno na licu. I po leđima mu je bilo puno krvi. Bilo je strašno gledati - priča jedan od očevidaca, koji je bio prisutan dok je trajao policijski uviđaj. On kaže da je izgledalo „kao da je neko ubijenog pokupio iz kuće jer je bio bos, nosio je staru majicu kratkih rukava i bermude od isečenih farmerki.

Jedan od stanara ulice pokazuje gde je telo ležalo

Fleka od krvi oprana... Jedan od stanara ulice pokazuje gde je telo ležalo

Stanari ulice u kojoj se zločin dogodio nisu primetili ništa čudno u vreme kada je telo izbačeno iz kola. Nikome od njih žrtva nije poznata, pa se pretpostavlja da ne stanuje o ovom kraju.

- Lekar je rekao da je bio mrtav sat i po pre nego što je njegovo telo pronađeno. Verovatno su ubice bacile njegovo telo ovde jer je ulica mračna, a krošnje drveća zaklanjaju i ono malo svetla koje dolazi sa uličnih sijalica - kaže jedna od stanarki ove ulice.

novinarka, očevidac

Inače, samo nekoliko metara od mesta na kojem je telo izbačeno nalazi se „ležeći policajac", pa vozači uvek usporavaju kada tu prolaze.

- Kola su prolazila kao i uvek. Ništa čudno se nije čulo. Bio sam šokiran kad sam video policiju - kaže mladić koji živi preko puta mesta na kojem je izbačeno telo ubijenog.

Policija je juče proveravala da li je prijavljen nestanak muškarca čiji opis odgovara opisu ubijenog, ali se ispostavilo da ničiji nestanak još nije prijavljen. Očekuje se da identitet ubijenog bude utvrđen danas.

Нема коментара: