brojač poseta

недеља, 02. август 2009.

TV trudnice!

Voditeljke Zvezdana Jovanović, Rada Radenović i Nataša Ilić u blagoslovenom su stanju. Zvezdana i Rada početkom godine očekuju prve naslednike, a voditeljka "Granda" u novembru svoje drugo dete

Zvezdana Jovanović, Rada Radenović

Tri poznate TV voditeljke - Zvezdana Jovanović, Rada Radenović i Nataša Ilić su u drugom stanju i trebalo bi da se porode krajem ove i početkom 2010. godine. I dok će Nataši, voditeljki Pinkove "Grand parade", ovo biti drugo dete, Rada ("Vi pitate", Pink) i Zvezdana ("Vesti", Foks) s nestrpljenjem čekaju svoje prve naslednike.

Nataša Ilić

- Vest da je u drugom mesecu trudnoće Rada Radenović, voditeljka Pinka, saznala je nedavno, a oca svoga deteta srpska Hale Beri skriva kao zmija noge - navodi sagovornik Pressa, i dodaje: - Radin izabranik je crnogorski biznismen i njih dvoje se trenutno odmaraju zajedno na Adi Bojani. Još uvek nije izvesno da li će vezu krunisati brakom. Rada je nedavno kupila stan u centru Beograda, pa se pronela priča da baš taj biznismen stoji kao finansijer ove skupocene nekretnine.

Poznato lice Foks televizije Zvezdana Jovanović-Popović vest o trudnoći saznala je pred polazak na letovanje.

Nataša i Verica pokrenule talas

Pošto se u toku prošle i ove godine porodila cela folk elita (Dara Bubamara, Olja Karleuša, Ana Kokić, Viki Miljković i Jelena Karleuša), red je došao i na voditeljke. Novi talas estradne trudnoće početkom godine pokrenula je Nataša Miljković, a ubrzo je i njena koleginica s RTS-a Verica Bradić saznala da će ponovo postati majka.

- Zvezdana i njen suprug Zoran Popović jedva čekaju trenutak kada će postati roditelji. Njih dvoje su se prošle godine u maju tajno venčali na Sejšelima, a nedavno su boravili na Kubi, gde su ujedno obeležili prvu godišnjicu braka i proslavili lepu vest da će uskoro postati roditelji. Zvezdana i njen suprug vest o trudnoći podelili su samo s porodicom i najbližim prijateljima, a lepoj voditeljki trudnoću prate u beogradskoj poliklinici u Višegradskoj ulici.

Još jedna voditeljka Pinka, Nataša Ilić-Jovanović u blaženom je stanju. Šarmantna partnerka glumca Bogoljuba Mitića Đoše iz "Grand parade" u šestom je mesecu trudnoće, a ona i njen suprug, menadžer Siniša Jovanović, jedva čekaju da postanu roditelji. Ovo će Nataši biti drugo dete, jer iz prvog braka ima ćerku Katarinu.

Нема коментара: