brojač poseta

понедељак, 24. август 2009.

Trudna Karleuša na plaži

Jelena Karleuša u društvu supruga Duška Tošića i ćerke Atine odmarala se na Azurnoj obali dve nedelje pred porođaj

Atina, Jelena Karleuša i Duško Tošić

Igrarija za mlade i starije... Atina, Jelena i Duško Tošić

Pevačica Jelena Karleuša iskoristila je poslednje nedelje pred porođaj kako bi sa ćerkom Atinom i suprugom Duškom nekoliko dana odmarala u Monaku. Dve nedelje pred najavljeni termin, 7. septembar, pevačica i poznati fudbaler otputovali su na mondensku destinaciju na Azurnoj obali.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

- Iako je u poodmakloj trudnoći, JK je odlučila da se nekoliko dana odmori u Monaku - navodi sagovornik Pressa blizak pevačici. - Jelena je veoma aktivna trudnica i svaki trenutak je koristila da se na plaži zabavlja sa ćerkom, ali je i prema preporuci lekara izbegavala da se kupa i dugo izlaže suncu. Za razliku od Duška, koji je odmah morao da se vrati obavezama u Verderu iz Bremena, Jelena sa odmora dolazi u Beograd - navodi naš izvor.

Svojim fanovima JK je na „Fejsbuku" najavila: „Pozdrav s plaže, a u ponedeljak se vidimo na koncertu Madone, moje večne inspiracije!"

Jelena Karleuša odlučila je da se porodi 7. septembra, carskim rezom, na dan kada je pre godinu dana rodila ćerku Atinu. Karleuša će, prema pisanju medija, dobiti još jednu ćerku.

Jelena za Press: Pišem knjigu o modi!

Karleuša se ozbiljno bacila i u spisateljske vode i, kako otkriva za Press, uveliko radi na pripremi knjige o modi.

- Knjiga koju pišem je u fazonu modnog priručnika, s pravilima, savetima, idejama, ali i duhovitim primerima - kaže Karleuša za Press, i dodaje: - Tu su i ilustracije koje sama crtam. Knjiga će biti brutalno iskrena, ali i veoma komična i nikog neće ostaviti ravnodušnim. - Jedni će je s ponosom, a drugi krišom čitati - navodi jedna od najbolje odevenih Srpkinja.

Нема коментара: