brojač poseta

понедељак, 24. август 2009.

STB cice

Press predstavlja najlepše voditeljke televizije Studio B - Ivon, Draganu, Jelenu, Ljubinku, Irenu i Ivanu

Ivon Jafali, Jelena Gajšek

Ivon Jafali

Rođena je 14. februara 1974. u Beogradu. Prvu emisiju „Ključ za brave" napravila je sa nepunih sedam godina, i to sa glumcem Nikolom Kojom. Neudata.

Jelena Gajšek

Magistarske studije završila je na FPN-u, na smeru teorija kulture, a uskoro brani magistarsku tezu iz oblasti mode i ženskih medija. Udata je i majka dve devojčice.

Press nastavlja akciju predstavljanja najlepših srpskih TV voditeljki. Posle „foksovki" i najzgodnijih žena TV Avale, ove nedelje na redu su TV lica Studija B - Irena Jovanović, Ivon Jafali, Ljubinka Dobrosavljev, Dragana Ćosić, Ivana Vućićević i Jelena Gajšek.

Voditeljke ove autentične beogradske televizije važe za najlojalnije svojoj matičnoj kući, jer je većina njih na Studiju B dugi niz godina. Jedno od zaštitnih lica STB-a je Ivon Jafali. Publika je pamti po emisijama „Videodrom", „Tinejdž TV", „Demovizija", „Ritam Beograda", „Crno-belo", a autorskom emisijom „Još uvek budni" uspela je da postane i idol noćobdija. Biti lepa i privlačna žena za Ivon znači:

- To znači biti inteligentna i duhovita žena!

Jafalijeva smatra da je idealan recept za seksi izgled onaj Almodovarov - crna, kratka, uska haljina i visoke potpetice.

Još jedna „noćna" cica Studija B, Dragana Ćosić, prešla je u ovoj kući sve stepenike u novinarstvu, preko emisija „Beograde, dobar dan", „Pravim putem", „Svetionik", „Urbazam", do njene autorske „Beograd noću". Jednom prilikom Dragana je priznala da su ona i Studio B kao bivši ljubavnici, jer imaju zajedničke i lepe i ružne uspomene. Idealna odevna kombinacija za ovu ženu od stila bila bi „manolo" cipele, neka „valentino" haljina, „armani" odelo, a za torbu je glavni uslov da bude što veća.

Ljubinka Dobrosavljev, Ivana Vućićević, Irena Jovanović

Ljubinka Dobrosavljev

Rođena 4. juna 1978. godine u Kikindi. Diplomirala istoriju umetnosti, a od 2004. radila i kao producent i PR u „Emoušnu". Neudata.

Ivana Vućićević

Rođena je 15. decembra 1978. u Beogradu. Apsolvent je Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Udata je i ima sina od dve godine.

Irena Jovanović

Rođena je 11. juna 1976. u Kraljevu. Diplomirala na Višoj turističkoj školi. Udata je i ima troje dece, dva sina i ćerku.

Njena koleginica Jelena Gajšek autor je i voditelj modnog magazina „Stil" i takođe je deo novinarskog jata STB gotovo deset godina. Završila je Petu beogradsku gimnaziju, a kao jedan od ukupno deset stipendista FPN-a i „Ireksa", specijalizovala je novinarstvo u elektronskim medijima na engleskom jeziku i stekla međunarodnu diplomu.

Ljubinka Buba Dobrosavljev je na Studiju B tek tri godine. Priprema reportaže za gradski program, vodi male vesti na sat i „Gradski dnevnik". Od 2008. u veb redakciji uređuje i vodi emisiju „Beograde, dobar dan", a publika je pamti i po neobičnoj frizuri koju je imala na početku karijere.

Irena Jovanović započela je karijeru kao voditeljka emisija „Beograde, dobro jutro" i „Beograde, dobar dan" i kao urednik i spiker jutarnjih vesti. Od januara 2005. godine radi kao urednik i voditelj „Gradskog dnevnika" i emisija koje se popularno zovu „Jutro" i „Dan".

Dragana Ćosić

Dragana Ćosić... Rođena je 19. avgusta 1971. u Kruševcu. Visoka je 180 cm. Bračno stanje - neudata.

Jednako atraktivna Ivana Vućićević od 2004. godine vodi i priprema „Gradski dnevnik". Od maja ove godine vodi i uređuje emisiju „Pre svega... VMA i Studio B", u kojoj razgovara s eminentnim stručnjacima iz oblasti medicine.

Jura Stublić svojevremeno je pevao „Kad bih bio Studio B, slao bih samo dobre vibracije", i verovatno nije ni slutio da će na televiziji izrasloj na tekovinama prve nezavisne radio-stanice u Jugoslaviji raditi žene prepune dobrih vibracija - Zorana Radovanović, An-Mari Ćurčić, Snežana Petrović, Sanja Lubardić... Gradske cice sa Studija B!

Нема коментара: