brojač poseta

недеља, 16. август 2009.

Srpkinja u indijskom plemenu!

Srpska manekenka Nena Ristić junakinja rijaliti-šoua „Misija Indija". Bivša devojka Kristijana Vijerija i Flavija Brijatorea živeće 100 dana kao pustinjak u indijskom plemenu

Srpska manekenka Nena Ristić naći će se među 10 takmičara u novom italijanskom rijaliti-šouu „Misija Indija". Zajedno sa još devet poznatih ličnosti, među kojima je i njena koleginica Nina Morić, srpska seks-bomba će 16. septembra otići u Indiju, gde će u jednom plemenu provesti 100 dana, živeći i hraneći se po surovim plemenskim pravilima.

Nena Ristić, bivša zvezda šou-programa „Ćao, Darvine", poznata je po svojim ljubavnim avanturama s fudbalerom Kristijanom Vijerijem, kao i s velikim zavodnikom i guruom Formule 1 - Flavijom Brijatoreom. Danas je udata za biznismena Đanpaola Naspija, sa kojim ima trogodišnju ćerku Alegru, ali kako je nedavno izjavila, često dolazi u Srbiju:

- Često sam na relaciji Italija - Srbija. Moj suprug obožava našu hranu, ćevape, pasulj i sarmu, a kad dođemo, boravimo u Markovcu i Jagodini, gde žive moj otac i baka.

Atraktivna manekenka rođena je 1982. u Beogradu, a odrasla u Švajcarskoj. Nenini roditelji Stana i Slobodan su je, pored maternjeg jezika, naterali da nauči nemački, francuski, italijanski i engleski. Manekenstvom se bavi od 2003, u Italiju je stigla godinu dana kasnije, a pohađala je i Akademiju glume i primenjenih umetnosti u „Ektors studiju" u Njujorku.

NINA PROTIV NENE

Uz Nenu Ristić, u ovom pustinjačkom šouu takmičiće se i Nina Morić, bivša manekenka i bivša devojka Saše Ćurčića, pobednika srpskog „VIP Velikog brata". Nina je posle razvoda od italijanskog paparaco fotografa već dugo u prilično lošem finansijskom stanju, a dvema balkanskim lepoticama društvo će praviti glumica i voditeljka Eleonora Briljadori, osnivač brenda „Guru Mateo Kambi", prelepa marokanska glumica Samija Abari, kao i dvoje bivših učesnika italijanskog „Velikog brata".

Nena Ristić prošle godine snimila je na Siciliji seks-editorijal za kalendar koji je u Italiji imao ogroman tiraž, a ove godine imala je manju ulogu u jednom američkom filmu. Posle „Misije Indija" Nena planira da se preseli u Ameriku i da otpočne holivudsku karijeru.

Ipak, uz svu slavu, Nena ipak najavljuje da želi da zarađeni novac ulaže u Srbiji.

- Želela bih da napravim hotel. U Srbiji ću novac uložiti u banjski turizam - najavila je Ristićeva.

Na listi prijatelja Nene Ristić nalazi se i košarkaš Marko Jarić, a prošle godine bivši Zvezdin fudbaler Nikola Trajković izjavio joj je ljubav preko „Fejsbuka".

Šou „Misija Indija" potpuno je nesvakidašnja avantura koju će snimati italijanski Kanal 5, a takmičari će, poput pustinjaka živeti s jednim indijskim plemenom koje s civilizacijom kakvu Zapad poznaje ima malo toga zajedničkog.

Milioneri iz blata... Nenu u Indiji očekuju egzotične avanture

Нема коментара: