brojač poseta

субота, 15. август 2009.

Poginuo u sudaru sa kamionom

Vojislav Trifunović (56) iz Velikog Gradišta poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 15 sati dogodila na obilaznici oko Smedereva, u ataru sela Vučak

Poginuo u sudaru s kamionom

Nova tragedija na našim putevima... Mesto gde se dogodila nesreća

Teže povrede zadobio je Toma Lazarević (39) iz Majdanpeka. Nesreća se dogodila kada je „Micubišijev" kombi, kojim je upravljao Trifunović, zbog još neutvrđenih okolnosti skrenuo u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom.

- Kombi požarevačkih registarskih oznaka kretao se iz pravca Orešca ka železari. Iznenada je prešao u suprotnu traku saobraćajnice i udario u „Fapovo" teretno vozilo smederevske registracije, kojim je upravljao Miloš Vuković (31) iz Smedereva. Udarac je bio strahovit, prednji deo kombija je potpuno uništen. Od siline udara, na licu mesta je preminuo vozač kombija, dok je suvozač Toma Lazarević zadobio telesne povrede. Uzrok nesreće biće utvrđen tek kada istraga bude završena - rekao je za Press istražni sudija Dragan Rogan.

Vozač kamiona tvrdi da je video kako je poginulom Trifunoviću, iznenada, glava pala na volan. Tada je došlo do sudara, koji je, prema njegovom svedočenju, bilo nemoguće izbeći.

Prema nezvaničnim informacijama, Lazarević ima teške povrede glave i prebačen je u urgentni blok smederevske bolnice.

Нема коментара: