brojač poseta

недеља, 02. август 2009.

Nemirka

Glumica Mirka Vasiljević na Crnogorskom primorju odmarala se na luksuznim jahtama svojih prijatelja Marka Miškovića i Miloša Marovića

Mirka Vasiljević

Mlada i atraktivna glumica Mirka Vasiljević završila je snimanje filma "Pare ili život", a odmor od napornih mesec i po dana rada potražila je na jahtama svojih prijatelja Marka Miškovića i Miloša Marovića.

- Mirka je proslavila poslednju klapu filma, a potom je isplovila na jahti svog prijatelja biznismena Marka Miškovića - kaže izvor Pressa blizak mladoj glumici, i dodaje: - Nakon što se nedelju dana odmarala na Markovom velelepnom "predatoru 92", Mirka je prešla na brod novopečenog mladoženje Miloša Marovića, sina crnogorskog političara Svetozora Marovića. Mlađana glumica potiče iz bogate porodice i sa Miškovićem se poznaje odavno, a Miloša Marovića poznaje već dve godine i često se druže u Crnoj Gori, ali i prilikom njegovih poseta Beogradu.

Mirka se druži s Miškovićem dugo, a sina Svete Marovića poznaje već dve godine

Zlatna sirena... Mirka se druži s Miškovićem dugo, a sina Svete Marovića poznaje već dve godine

Mirka Vasiljević u izjavi za Press nije bila raspoložena da daje bilo kakve izjave povodom svog odmora na jahtama dva poznata biznismena.

- Izvinite, ali nemam nikakav komentar povodom toga - bila je kratka mlada glumica.

Нема коментара: