brojač poseta

четвртак, 06. август 2009.

Marijana de luks

Marijana Mateus sa ćerkama Dajanom i Anđelom i budućim zetom, ukrajinskim milijarderom Damirom Ahmetovim, odmara se u luksuznom kanskom hotelu „Martinez"

Marijana Mateus sa ćerkom Dajanom

Kreatorka Marijana Mateus godišnji odmor provodi u Kanu, sa ćerkama Dajanom i Anđelom i budućim zetom, ukrajinskim milijarderom Damirom Ahmetovim. Kako saznaje Press, bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa i njena porodica odseli su u prestižnom kanskom hotelu „Martinez", u kojem uglavnom borave bogati šeici, industrijalci i filmske zvezde.

Damir, sin Rinata Ahmetova, najbogatijeg Evropljanina

Bogato... Damir, dečko Marijanine ćerke Dajane i sin Rinata Ahmetova, najbogatijeg Evropljanina

- Marijana je u Kan otišla sa ćerkama Anđelom i Dajanom, koja se već dugo zabavlja sa Damirom Ahmetovim, naslednikom najbogatijeg čoveka u evropi - Rinata Ahmetova, vlasnika fudbalskog kluba Šahtjor - navodi izvor Pressa, i dodaje:

- Porodice Kostić i Ahmetov već nedelju dana smeštene su u luksuznom apartmanu hotela „Martinez", u kojem prenoćište košta oko 2.000 evra - zaključuje naš izvor.

U izjavi za Press, Marijana je potvrdila da se nalazi u Kanu. Ona nije želela da kaže da li je zajednički odmor sa Ahmetovima znak da će uskoro i zvanično dobiti najbogatijeg zeta u Evropi.

hotel "Martinez"

- Privatan život moje ćerke ne želim da delim sa svima. Još dva dana u Kanu, uživam i punim baterije za nove poslovne poduhvate, a potom sama odlazim u Italiju jer ću ostatak leta provesti radno. U toku je priprema moje nove kolekcije za proleće-leto 2010. godine, koja će biti predstavljena krajem oktobra. Takođe je u pripremi poslovni prostor u centru „Ušće", koji će za početak voditi računa o brendiranju mog imena na jedan drugačiji i ozbiljniji način - navela je Marijana.

Нема коментара: