brojač poseta

понедељак, 17. август 2009.

Majka poginula, deca kritično!

Ildiko Vučetić iz Vrbasa poginula na licu mesta u udesu kod Čeneja, njena deca Teodora (8) i Relja (12) pretrpeli teške povrede i lekari se bore za njihov život

Majka poginula, deca kritično!

Strahovit sudar... Nesreću je izazvala Nataša Đurić, koja je „daevu lanosom" direktno udarila u „korsu" u kojoj su bili Vučetići

Majka poginula, deca kritično!

Lekari Dečje bolnice u Novom Sadu bore se za život Teodore (8) i Relje (12) Vučetić iz Vrbasa, koji su teško povređeni u udesu koji se u subotu uveče dogodio na starom putu Novi Sad - Subotica kod Čeneja. U saobraćajnoj nesreći poginula je njihova majka Ildiko Vučetić (46), dok je otac Tomislav (53) zadobio teške povrede i nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine.

Nesreća se dogodila oko 20.30 časova kada je u „opel korsu" u kojoj su bili Vučetići udario automobil „daevu lanos" kojim je upravljala Nataša Đurić (18). U vozilu kojim je upravljala Nataša bili su i njeni roditelji Branko (52), koji je zadobio lake telesne povrede, i majka Dubravka (59), koja je primljena u Klinički centar Vojvodine s teškim telesnim povredama. Nataša Đurić takođe je s teškim povredama prebačena u bolnicu.

Iz Dečje bolnice u Novom Sadu saopšteno je da su brat i sestra Relja i Teodora Vučetić primljeni s teškim telesnim povredama opasnim po život.

- Teodora je u izuzetno kritičnom stanju. Devojčica je pretrpele teške povrede centralnog nervnog sistema i unutrašnjih organa. Ona je u dubokoj komi i izuzetno je teškog opšteg stanja. Njen brat Relja ima teške povrede grudnog koša i lekari preduzimaju sve mere intenzivnog lečenja - saopšteno je iz Dečje bolnice.

Saobraćajnu nesreću kod Čeneja izazvala je Nataša Đurić, koja je „daevuom" prešla u suprotnu traku i direktno udarila u „opel" u kojem je bila porodica Vučetić. Od siline udarca „opel" je odbačen u jarak, a „daevu" potpuno uništen.

sudar, uviđaj

- Neposredno pre sudara Nataša Đurić je preticala kamion s prikolicom. Pošto ga je pretekla, ponovo je, iz neutvrđenih razloga, prešla u suprotnu traku i levom stranom udarila „opel" koji im je dolazio u susret. Oba vozila su uništena, a materijalna šteta se još procenjuje - rekla je za Press dežurni istražni sudija Opštinskog suda u Novom Sadu Tatjana Đurašković.

Ovo je treća saobraćajna nesreća s ljudskim žrtvama na ovoj deonici puta za nepune dve godine. U nesreći koja se dogodila 6. februara prošle godine u strahovitom sudaru kamiona, autobusa i tri automobila poginula je Novosađanka Ljiljana Gan (40). Pola godine ranije, 27. oktobra 2007, u direktnom sudaru „golfa" i autobusa supružnici Zlata i Marinko Borenović iz Bajmoka su poginuli na mestu, a njihove tri ćerke od 12, 10 i pet godina podlegle su povredama u novosadskoj bolnici.

Нема коментара: