brojač poseta

понедељак, 24. август 2009.

Lek za dobar seks

Poštovanjem principa feng šuija, drevne kineske veštine uređenja doma, možemo da povratimo strast u vezi i privučemo pozitivne stvari. Saznajte koje sitnice ubijaju romantiku, a koje je pojačavajuKrevet


Mnoge sitnice utiču na emotivnu vezu. Nekad je reč o stvarima kojih nismo ni svesni. Kako sačuvati ljubav i skladan odnos - pitanje je na koje odgovor traže mnogi. Feng šui, drevna kineska veština prema kojoj dobar raspored u domu može da osigura veliku sreću, pruža zanimljive savete. Prema njenim principima, ako živimo u harmoniji i ravnoteži s ličnim okruženjem, možemo da privučemo pozitivne stvari u životu. Pa tako i ljubav. Zbog toga, pregledajte svoju spavaću sobu i proverite šta bi trebalo da se promeni kako biste osmislili svoje okruženje po feng šui pravilima. Ako to uradite, poboljšaće vam se ljubavni, a i seksualni život. Ako i ne verujte, probajte, ne može da škodi.

Prava atmosfera


Da biste stvorili pravu atmosferu za ljubavne igrarije, potrebno je da izaberete prave boje koje će stvoriti romantičnu atmosferu. Bledi tonovi deluju smirujuće, pa je najbolje da oni preovladavaju u spavaćoj sobi. Upotpunite ih detaljima (posteljina, tepih, jastučić, zavese) u roze i crvenoj boji, jer one unose strast u vezu. Meko ambijentalno svetlo, roze ili boje breskve, takođe potencira romansu, kao i mirišljavi štapići i sveće. Miris koji pojačava požudu i fizičku privlačnost je vanila.

Figure patke

Stimulišite romantiku


Oko vašeg kreveta trebalo bi da postavite određene sitnice koje simbolišu ljubav i dobar seks. To su, pre svega, figurice mandarinskih patkica. One su jedan od najmoćnijih simbola ljubavi, vernosti i odanosti u feng šuiju. Njihovim korišćenjem mogu da se reše ljubavni problemi i vrati zanos s početka veze. Važno je samo da ne budu napravljene od drveta. Mandarinske patke simbolišu ljubav jer su monogamne. Kada jednom izaberu partnera, s njim gaje mlade, vode računa jedno o drugom i uvek su zajedno. Kada jedno od njih dvoje ugine, ono drugo tuguje sve do svoje smrti.
Cvet božura simboliše dobar seks u vezi i zato bi trebalo da ga imate u spavaćoj sobi. Ne morate da ga držite u vazi, dovoljna je i njegova slika. Ali važno je da ne bude samo jedan cvet. Generalno, prema feng šui verovanju, stvari koje držite u spavaćoj sobi treba da budu u paru, jer će stimulisati romantiku, dok „solo" stvari prizivaju usamljenost. Bolje je da imate fotografije vas i vašeg partnera kraj kreveta nego fotografije na kojima ste sami.

Krevet na pravom mestu

Krevet

Da biste pojačali strast u svojoj vezi, izuzetno je važno kako je krevet postavljen u spavaćoj sobi. On bi trebalo da bude naslonjen uz noseći zid, koji se ne graniči sa kupatilom, jer ono ima jaku vodenu energiju i predstavlja otpad i raspadanje, što će uznemiriti san, doneti bolest i slabu energiju. Važno je i da krevet ne bude jednom stranom prislonjen uz zid, jer će se osoba koja spava na toj strani osećati sputano u vezi. Krevet takođe nikako ne bi trebalo da bude ispod prozora ili okrenut prema vratima. Ne spavajte u sobi sa ogledalima jer ona prizivaju treću osobu u vašu vezu. Druge „otrovne strelice" koje mogu da štete vašoj ljubavi jesu lusteri iznad kreveta i lampe i police koji štrče iz zidova.

Sredite ljubavni kutak


Prema feng šui principima, nered u kući blokira protok či energije. Isto važi za spavaću sobu i zbog toga bi trebalo da se potrudite da uvek bude uredna. Odstranite suvišne sitnice koje bi mogle da blokiraju energiju. Elektronika stvara negativnu energiju, pa bi zbog toga trebalo da izbacite televizor i kompjuter iz sobe.

Нема коментара: