brojač poseta

субота, 15. август 2009.

Estrada bez gaćica: Šta naše zvezde vole u seksu

Poznate srpske estradne zvezde obožavaju seks i praktikuju ga na potezu zemlja-voda-vazduh. Sandra Afrika je vodila ljubav na skuteru, Mia Borisavljević u avionu, a Olja Crnogorac u kuhinji s varjačom u ruci

Jelena Karleuša

Poznate Srpkinje uglavnom nisu raspoložene da javno govore o svom seksualnom životu. Iako u svemu i svačemu kopiraju svetske zvezde, na seksi intervjue teško pristaju. Ipak, pojedine pevačice, glumice i manekenke u nekoliko navrata su pokazale da imaju malo šira shvatanja, pa su sa javnošću podelile svoje seksualne tajne, fantazije i doživljaje.

Mia Borisavljević

Za pevačicu Gocu Tržan-Marinković odavno je poznato da nema dlake na jeziku. Nekadašnja „tapovka" uvek je za medije otvoreno govorila o svemu, pa tako i o seksu, za koji kaže da joj nikada nije bio tabu tema. Na muža Ivana je pala kada je primetila njegovu guzu. Iako je, kako kaže, prilično zadovoljna svojim seksualnim životom, postoje neke seksualne želje koje bi volela da ostvari. Njen fetiš je „jako udoban i jako siguran seks! I s vremena na vreme poneka korisna seksi igračka, koja može da pomogne dinamici u krevetu". Njena formula za savršen ljubavni život je spontano, iskreno, divlje i strasno... Kaže, što više i što češće, na svim mestima koja padnu na pamet. Ne krije da joj se dopada seks na javnom mestu i da je i sama imala takva iskustva koja su bila zanimljiva. Isto tako bio joj je zanimljiv i seks na jednu noć.

Bez kamere, molim

Pevačica i igračica Dunja Fleš otkrila je da granice u seksu ne postoje i da je najjači afrodizijak muškarčeva moć. Najbolje se oseća u udobnom krevetu, posutim laticama ruža i podjednako joj je bitna i veličina i tehnika. Ne voli bilo kakvu vrstu grubosti, naročito ne u krevetu. Vrlo je osetljiva i nežna, senzualna i kaže da ne voli da je boli. Ena Popov tvrdi da ako je s muškarcem koga voli, onda ni u seksu nema tabua. Kaže, ako je nekome već predala srce i ako je to obostrano, ne postoji ništa što od nje neće dobiti.

Olja Crnogorac

Pevačica „Koktel benda" Žana Prijić kaže da uživa u dobrom seksu, ali bez kamera. Jedno od najlepših iskustava bio joj je seks na plaži, a drugo zanimljivo seksualno iskustvo doživela je u kolima. Volela bi da proba u sauni, a fetiš joj je dobra muška zadnjica, široka ramena i velika leđa, da prstima dugo šara po njima... Folkerka Stoja Novaković kaže da kada muškarac barata momentom i fluidom, zaboravlja i vreme i mesto, a mlada Novosađanka Slađana Ivanišević, pevačica „Siti rekordsa" i devojka proslavljenog fudbalera Ognjena Koromana, kaže da se tokom seksa partneru predaje u potpunosti, da ne voli da se snima kamerom i da bi, kad bi joj se za to ukazala prilika, rado vodila ljubav na palubi jahte.

slika

Seks za jednu noć

Voditeljka i manekenka Olja Crnogorac otkrila je da je provela tri sata u kuhinji praveći večeru za dragog i dočekala ga u izazovnom donjem vešu sa varjačom u ruci. Smatra da je sve u dobroj predigri, ali i da je u poslednje vreme u seksu izrazito divlja. Voli da se poigrava i do sada je probala dosta poza i voli sve osim klasične, misionarske. Često obilazi seksi šopove i u njima ostavlja dosta novca. Na trojku u krevetu nikada ne bi pristala. Jelena Karleuša tvrdi da je neprikosnovena u seksu, a njena imenjakinja Jelena Ristić otkrila je da na početku veze preferira nežan seks ali, ukoliko partner otkrije njene slabe tačke, a to su vrat i butine, vođenje ljubavi istog trenutka postaje žestoko. Jelena je sebi dozvolila seks na jedno veče i nije se pokajala. Voli kada odnos traje, jer je romantična po prirodi, a najluđa poza koju je isproba je broj 67. Katarina Ostojić Kaja kaže da joj poze nisu bitne u „krevetu" i da je seks bez muzike unapred osuđen na propast. Nema ništa ni protiv igračkica i za nju je u seksu sve dozvoljeno i nema granica.

Jeste li znali da...

- Srpkinje vole spontanost u seksu

- čak 79 odsto njih smatra spontanost glavnim „afrodizijakom"

- su naše žene veoma maštovite u krevetu

- se činu vođenja ljubavi najradije prepuštaju u situacijama koje ne zahtevaju previše prethodnog planiranja.

- Srpkinje nemogućnost da vode ljubav kada požele pogađa više nego muškarce

- su Srpkinje veoma maštovite u krevetu i spremne da sa partnerom probaju nove tehnike vođenja ljubavi kako bi „začinile" seksualni život i eventualno se izborile sa nastalim problemom impotentnosti partnera.

Vatrena Tanja Savić

Folk zvezda Tanja Savić otkrila je da je romantična duša i da joj je uvek bilo i biće najudobnije na krevetu, ali i da je veoma vatrena i maštovita. Bivša pevačica „Lune" Kristina Čanković priznala je da svoje akrobacije sa plesnog podijuma voli da primeni i u postelji. Bitni su joj i veličina i tehnika, a omiljena poza joj je špaga. Pevačica Mia Borisavljević rekla je da nikad neće zaboraviti seks u avionu na visini od deset hiljada metara, kao ni vođenje ljubavi u liftu, ali i da ne postoji idealno vreme za seks, jer svaki trenutak je dobar. U seksu je priznaje, žena sa hiljadu lica - u jednom trenutku je opasna, narogušena lavica koja odmah kreće u borbu, a već sledeće zna da bude mala maca. Isto tako pred partnerom voli da izigrava striptizetu. Danijela Vranić, verovali ili ne, kaže da je velika kukavica i da nikad ne bi neke svoje maštarije primenila u praksi. Nekada je volela, kaže, da se igra sa snimanjem seksa, ali više ne. Kontroverzna folkerka Sandra Afrika kaže da nikad neće zaboraviti jedan vreli letnji dan i vođenje ljubavi na morskim talasima. Otkriva da je prilično maštovita, a najoriginalnije mesto gde je upražnjavala seks bilo je na skuteru. Indi je otkrila da nikada nije imala seks na javnom mestu, ali je to učinila više puta u prirodi. Voli da eksperimentiše i generalno da uvodi novine u život. Eksplozivna je i vatrena, kako na sceni, tako i u krevetu. Najbitnija joj je predigra i voli da vođenje ljubavi traje duže.

Нема коментара: