brojač poseta

понедељак, 10. август 2009.

Džeksonov kum: Ja sam otac male Paris

Jedan britanski tabloid objavio je izjavu Marka Lestera, kuma dece Majkla Džeksona, koji tvrdi da je otac pevačeve ćerke Paris

Majkl i Paris Džekson

Samo podsećali na srećnu porodicu... Posle Majklove smrti na videlo izbijaju brojni porodični skandali

List „News of the World" navodi reči dugogodišnjeg Džeksonovog prijatelja Lestera koji kaže da je pevaču „poklonio svoju spremu kako bi mogao da ima decu" i dodao da „veruje da je Paris njegova ćerka".

Lester (51) koji se kao dete proslavio na filmu glavnom ulogom u mjuziklu „Oliver!" iz 1968, takođe je rekao da je spreman da uradi test na očinstvo, prenele su svetske agencije.

U video-intervjuu postavljenom na sajtu tabloida, Lester kaže da je donaciju sperme obavio u jednoj klinici u Londonu, u vreme dok je Majkl Džekson bio u braku sa Debi Rou.

- Ona je biološka majka dece pa sam, prirodno, pretpostavio da je donacija sperme namenjena njoj - kazao je Lester i dodao da Paris Džekson (11) liči na njegovu 15-godišnju ćerku Harijet. Džekson i Lester sprijateljili su se pre 27 godina kad je pevačev menadžer glumcu rekao da Džekson želi da ga upozna. Lester živi u Britaniji.

Нема коментара: